Home»Muzika»GDE ĆEŠ BOLJU REKLAMU… Džoni Roten i Marki Ramon se zamalo potukli na punk rock panelu uoči premijere dokumentarca “Punk” Igija Popa

GDE ĆEŠ BOLJU REKLAMU… Džoni Roten i Marki Ramon se zamalo potukli na punk rock panelu uoči premijere dokumentarca “Punk” Igija Popa

4
Shares
Pinterest Google+
Džon Lajdon i Marki Ramon/Photo: Epix printscreen
Džon Lajdon i Marki Ramon/Photo: Epix printscreen

“Punk rock plemstvo” bilo je na ivici incidenta prošle sedmice u Los Anđelesu na Epixovoj panel diskusiji povodom nove dokumentarne serije “Punk”. U jednom trenutku je izgledalo da će se Džoni Roten i Marki Ramone stvarno potući.

Kako javlja Rolling Stone, Džon Lajdon, poznatiji kao Džoni Roten, verbalno je eksplodirao kad je Marki Ramon počeo da pričati o nasleđu njujorških The Ramonesa.

– Pa ti nisi čak ni originalni Ramone! – odbrusio mu je Lajdon.

– Ali sam radio “Blank Generation” s Ričardom Hellm, a ti si ukrao njegov imidž. Svi ste vi ukrali Helov imidž. To ste vi napravili – odgovorio mu je Marki, na šta se Lajdon razbesneo:

– Ti još uvek pokrivaš svoje je*ene uši!

– I Sid Višiz je bio zvezda – nastavio je Ramon uz smešak i isplazio Lajdonu jezik.

– Tako je, bio je! Bio je zvezda za seronje i lažne idiote kao što si ti! Uživaj u svojim drogama i imaj jebeno srećnu smrt! – činilo se da Lajdon tek zagrejao i nastavio: – Punk muzika je bila pozitivna, mogli smo da menjamo naše živote kroz nju u smislu što govorimo i napadamo politički sistem. Sranje je došlo kroz je*ene droge.

– Samo pričaš i pričaš, ali nisi nikad krenuo i delovao, kao što su to radili MC5 – odgovorio mu je Ramon, na šta je Lajdon ustao, počeo da pleše i približava se Markiju:

– Halo, Džoni Roten nikad nije hodao?! Pogledaj se, izgledaš kao je*eni heavy metal isprdak!

– Sedi dole, je*em ti – odgovorio mu je Ramon.

Marki  Ramon nije bio Lajdonova jedina meta te večeri. Bila je to i američka grupa Black Flag u kojoj je frontmen bio i Henri Rolins, koji je takođe bio učesnik panela.

– Henri, mi se još nismo sreli do sada? – obratio mu se nekadašnji frontmen Sex Pistolsa.

– Izgovorio si svakakve gluposti, ali i izvrsno dobre stvari – odgovorio mu je Rolins i nastavio: – I nazvao si Black Flag gomilom bogatih klinaca iz predgrađa, a mi smo želeli da ti iščupamo uši.

– Da, rekao sam, ali zato jer mi se nije sviđala vaša je*ena muzika, bila je dosadna! – odmah je replicirao Lajdon i počeo kroz mumlanje da imitira Rolinsov način pevanja i rekao potom: – Kad su Sex Pistolsi došli do tebe, nisi do tada čuo ništa tako dobro, i to si znao. I mogao si jasno da čuješ sve, i te reči su me dovele do toga da sam u Parlamentu razmatran kao izdajnik, a to što radim izdajničko delovanje, što je u to vreme sa sobom nosilo i smrtnu kaznu. ZAto nemoj da mi pričaš o Black Flagu, Pink Flagu ili White Flagu.

Za razliku od Markija Ramona, Rolins se samo nasmejao na Lajdonove reči.

Seriju od četiri epizode “Punk” producirao je Igi Pop, a premijera će biti 11. marta na Epixu.

HL/Izvor: ravnododna.com

Previous post

OVAKO STVARNO STOJE STVARI (SVIDELO SE TO NEKOM ILI NE)... Pesma "Havana" proglašena za globalni digitalni hit 2018.

Next post

NOVI "OTROVNI DAR" GIFTA... Iz Novog Sada, preko Sarajeva, stigli "Vilozmaj i Ženoriba"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *