Home»Muzika»Kažu da je turneja Erosa Ramacotija bolja nego ikada… a on otkriva ko je za to “kriv”

Kažu da je turneja Erosa Ramacotija bolja nego ikada… a on otkriva ko je za to “kriv”

5
Shares
Pinterest Google+
Eros Ramacoti/ Photo: Promo (Charm Music Serbia)
Eros Ramacoti/ Photo: Promo (Charm Music Serbia)

Poznati italijanski pevač, Eros Ramacoti krenuo je u februaru na svetsku “Vita Ce N’è”  turneju koja će po svemu sudeći biti najveća u njegovoj karijeri. Ali malo ko zna da je za izgled turneje zaslužna žena. Njegova žena.

Koncertom u Montovi na Dan zaljubljenih, a zatim i zvanično 17. februara u Minhenu započela je turneja koji će fanovi Erosa Ramacotija dugo pamtiti.

Već od prve najave albuma “Vita Ce N’è” i istoimene svetske turneje, bilo je jasno da je italijanski muzičar rešio da zada ozbiljan domaći zadatak svim svetskim pop zvezdama.

Snimio je odličan album i organizovao ozbiljnu svetsku turneju na kojoj ga prate vrhunski muzičari iz Italije i Amerike, a nove pesme promoviše uz velike hitove koje volimo i pamtimo.

Tim koji realizuje “Vita Ce N’è”  turneju je očiledno dobitna kombinacija, a kao što smo već rekli, malo ko zna da je za izgled turneje zaslužna njegova žena.

Prelepa i energična Marika Pelegrineli nije samo osoba koja ga prati u stopu i brine se o njihovoj deci, njeno mišljenje i vizija imaju važan uticaj i na njegov posao.

Eros voli da čuje šta ona ima da kaže o pesmama na kojima radi i “često ostane zbunjen njenim ozbiljnim i preciznim komentarima”.

A njegova podrška i inspiracija sada je svojim idejama doprinela da velika svetska turneja izgleda bolje nego ikad i fanove ostavlja bez daha.

Kako je izgledao sam početak turneje Erosa Ramacotija možete da pogledate u nastavku…

Uvek ga je vodila ljubav i ljubav je ono što ga i dalje pokreće i čini onim što jeste – jednim od najuspešnijih pop izvođača na planeti. Eros Ramacoti će tu svoju magiju ove godine doneti i u Beograd, 24. septembra u Štark Arenu.

Ulaznice za koncert možete da kupite na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online na www.tickets.rs

Previous post

Total Punk... Drink or Die i Cepeni Ćunci 9. marta u Garaži

Next post

8. MART U JAZZ KANTINI LISABON UZ LIGHT JAZZ KVARTET, VEĆ SUTRADAN HOT CLUB OF BELGRADE

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *