Sanitarium objavio novi singl… Predstavljamo vam “Režim”

0
84
Oglasi
Sanitarium/ Photo: Promo
Sanitarium/ Photo: Promo

Beogradski pank/metal bend Sanitarium predstavio je novi singl pod nazivom “Režim”.

Pesma je snimana i miksovana u studiju Beat, tekst je napisao Nenad Živković, a muziku ostali članovi benda (Marko, Viktor, Uroš i Stefan).

– Pesma je klasičan bunt. Da li je to bunt protiv vlasti, bunt protiv loše muzike ili već čega, neka se svako pronađe gde mu najviše odgovara – kaže Marko Narančić, gitarista Sanitariuma i dodaje:
– Čak i muzika šalje poruku – od ritmova koji se menjaju, solaža i određenih deonica. Sve je povezano, nije klasično “Aj pljujemo vlast, to prolazi”.

Ko hoće da čuje “Režim” u live varijanti neka svrati 6. aprila u Garažu na Headbang Fest ’19  na kome će pored Sanitariuma učestvovati i bendovi El Pre3idente, Framework i Zli Metalci.

Inače, Sanitarium je beogradski pank/metal bend koji stvara autorske pesme na srpskom jeziku i promoviše ih na svirkama širom Srbije (i u tome su neumorni).   

Prvi spot, za numeru “Ja hoću više”, objavili su 1. marta prošle godine. U planu im je i objavljivanje albuma, ali datum još nije preciziran. Kako sami kažu:

–  Album ćemo izdati, planiramo, ali ne znamo kad, za sada ćemo objavljivati pesmu po pesmu pa ćemo album verovatno izdati kada bude bilo dovoljno objavljenih pesama da objedinimo to sve.

Sanitarium čine: Nenad Živković (vokal), Marko Narančić (solo gitara, prateći vokal), Viktor Kiralj (bass gitara), Uros Pajić – (ritam gitara, prateći vokal) i Stefan Pavlović (bubnjevi).

https://www.youtube.com/watch?v=Rs4WETzqW_w

Oglasi