Home»Muzika»Van Gogh “na drva”… Akustični koncert Đuleta i ekipe u Kombank dvorani 23. marta

Van Gogh “na drva”… Akustični koncert Đuleta i ekipe u Kombank dvorani 23. marta

4
Shares
Pinterest Google+
Van Gogh/Photo: Promo
Van Gogh/Photo: Promo

Regionalna rok atrakcija “visokog napona”, beogradska grupa Van Gogh će u subotu 23. marta u 20.30h održati svoj dugo najavljivani koncert “na drva“, a u zajedničkoj organizaciji Centra beogradskih festivala – CEBEF-a i Kombank Dvorane.

Na početku sezone Centra beogradskih festivala,  u udobnom ambijentu akustične Kombank Dvorane, publika će imati priliku da premijerno uživa u akustičnom Van Gogh zvuku.

Saznali smo od članova grupe da su ovaj koncert davno priželjkivali:

– Svira nam se! Dok nam zvanično ne počne turneja “More bez obala”, ovo će biti idealna prilika da ispunimo obećanje dato publici.

 

Van Gogh/Photo: Promo
Van Gogh/Photo: Promo

Na akustik set listi naći će se hitovi grupe, sve one pesme koje publika dobro zna i voli, a za ovu priliku biće odsvirane upravo onako kako su izvorno zvučale.

Kroz šarmantnu komunikaciju članova grupe na bini i njihovu duhovitu interakciju sa publikom, imaćete priliku da upoznate grupu Van Gogh u jednom potpuno novom svetlu.

Frontmen grupe Zvonimir Đukic Đule, po prvi put će u Beogradu odsvirati na klaviru neke dugo sanjane dirke, zapravo svoje nikada zapisane, a ni uživo izvedene note.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Ticket visiona, a uz svaku kupljenu ulaznicu, sziže i poklon CD,

 

Previous post

"Rok godišnjak" Radija 202 odabrao najbolje... Albume godine imaju Kralj Čačka i Organizam, a singl - Goblini. Pogledajte ko je još nagrađen...

Next post

Lejdi Gaga konačno progovorila o sad već čuvenom nastupu sa Kuperom: Ništa ne može biti posebnije

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *