Home»Film»Nešto ste propustili na FEST-u?… Akcija “Jedna karta za sve propuštene filmove sa FESTivala” u Kombank dvorani

Nešto ste propustili na FEST-u?… Akcija “Jedna karta za sve propuštene filmove sa FESTivala” u Kombank dvorani

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Ljubitelji sedme umetnosti imaće priliku da nadoknade propušteno sa ovogodišnjeg 47. Međunarodnog filmskog festivala FEST i filmska ostvarenja koja nisu stigli da pogledaju u okviru deset dana festivala, to učine u bioskopu Kombank dvorana u okviru akcije “Jedna karta za sve propuštene filmove sa FESTivala”.

Gledaoce u utorak, 5. marta na bioskopskom platnu Kombank dvorane očekuje 23 festovskih filmskih ostvarenja među kojima su: “Miljenica”, “Reži”, “Šavovi”, “Sam samcat”, “Čarobne noći”, “Veran čovek”, “Ptice selice”, “Vaspitačica”, “Izgaranje”, “U tuđoj kući”, “Tri dana u Kibornu”, “Kapernaum”, “Spokoj”, “Bela vrana”, “Juli”, “Hladni rat”, “Dvostruki život”, “Kiler darling”, “Starac s revolverom”, “Dogman”, “Planina”, “Loro” i “Prisni neprijatelj”.

Prodaja ulaznica počinje danas na blagajni Kombank Dvorane po ceni od 700 dinara, a sa jednom ulaznicom omogućen je celodvnevni užitak u filmovima po želji.

Kupci dobijaju na ulazu narukvice s kojima slobodno mogu da idu s projekcije na projekciju i uživaju u propuštenom.

Previous post

Drustvo Skrivenih Talenata, Gavrilo Princip i Neprijatelj prelazi Zeku... 8. marta u Garaži

Next post

Kakav duet... Bočeli i Širan objavili spot za "Amo soltanto te"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *