KONTAKT 2019 OBJAVIO KOMPLETAN MUZIČKI PROGRAM: Ovako to izgleda po danima i lokacijama…

0
61
Goblini/Photo; Marko Ristic, Kontakt
Goblini/Photo; Marko Ristic, Kontakt

Kontakt, čije treće izadanje očekujemo u Beogradu od 20-23. marta 2019. najavljuje bogat i raznovrstan muzički program.

Sreda, 20. mart 2019.

Koncertni deo Kontakta u sredu, 20. marta u klubu Subbeerni centar otvara hrvatski psihodelik punk bend – M.O.R.T. i ruski sastav ПАСОШ (čiji je frontmen Beograđnin Petar Martić), a u klubu Elektropionir nastupiće bendovi The Trigger (beogradska petorka koja je privukla pažnju internacionalnih izdavača zahvaljujući svom izdanju na engleskom jeziku, a koji će premijerno izvesti ovom prilikom u Elektropioniru) i bendovi S.U.S i Moreuz.

The TriggerPhoto; Promo, Kontakt
The TriggerPhoto; Promo, Kontakt

Četvrtak, 21. mart 2019.

Drugog dana Kontakta, u četvrtak 21. marta u klubu Subbeerni centar nastupa poznati američki muzičar Jon Spencer sa pratećim bendom The Hitmakers, sa kojim izvodi svoje najveće hitove. Beogradska publika već je imala priliku da ga sluša u okviru njegovog poznatog sastava Jon Spencer Blues Explosion.

Tokom Kontakta, u Beogradu gostuje projekat Rijeka 2020 evropska prestonica kulture, za koji je osmišljen poseban umetnički program na nekoliko beogradskih lokacija, a u klubu Elektropionir, u sklopu Kontakta predstaviće se koncertom kultne riječke grupe FIT.

Džon SpenserPhoto; Promo, Kontakt
Džon SpenserPhoto; Promo, Kontakt

Petak, 22. mart 2019.

Trećeg dana Kontakta, u petak, 22. marta, zvezde muzičkog programa su Partibrejkers u Hali sportova, „Ranko Žeravica“, koji posle tri godine ponovo sviraju za beogradsku publiku. Osim njih, zvezde tog dana su i jedan od najpopularnijih domaćih bendova Irie FM u klubu Subbeerni centar, Stereo Banana i Helem Nejse u Elektropioniru.

PArtibrejkersPhoto; Promo, Romana Slačala, Kontakt
PArtibrejkersPhoto; Promo, Romana Slačala, Kontakt

Subota, 23. mart 2019.

Poslednjeg dana Kontakta, u subotu, 23.marta glavni muzički program održava se u Hali Sportova „Ranko Žeravica”, kada nastupaju poznati beogradski bendovi Eyesburn, Goblini, Zoster, dok nas u klubu Subbeerni centar očekuje nastup hrvatskog satava Urban&4. U klubu Elektropionir poslednje večeri Kontakta nastupa bend Stray Dogg, koji će pored poznatih hitova, svirati pesme sa hvaljenog albuma “Look At The Moon”.

Stray DogPhoto; Promo, Kontakt
Stray DogPhoto; Promo, Kontakt

Kontakt ove godine po prvi put predstavlja tri programske celine, koje će, pored već elaboriranog muzičkog dela, okupiti veliki broj profesionalaca i ljubitelja muzike:

KONFERENCIJA – panelski i tribinski program koji se održava u Marsh Open Spaceu i na Spratu pokriva najznačajnija festivalska pitanja i aktivnosti

EKSPO – specijalizovani izložbeni B2B i B2C program, posvećen je festivalima i muzičkom biznisu

Kompleti ulaznica, u ograničenom broju, u kojem se nalaze propusnice za sve programske celine i sve koncerte, u prodaji su od 5. marta 2019. po povlašćenoj ceni od 5.000 dinara. Pakete je moguće kupiti u klubu Zaokret u Cetinjskoj 15 i kafeu Šikarica u Skadarskoj 22.

Pojedinačne karte za sve koncerte muzičkog programa Kontakta mogu se naći na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstix i DD Tickets i u kafeu Šikarica u Skadarskoj 22.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime