Home»Muzika»Homeland»“Šta si to uradio?”… Crvi predstavili novi album

“Šta si to uradio?”… Crvi predstavili novi album

4
Shares
Pinterest Google+
Crvi/ Photo: Mina Đukić
Crvi/ Photo: Mina Đukić

Dve godine posle debi albuma, beogradski alternativni rok bend Crvi predstavio je novo studijsko izdanje pod nazivom “Šta si to uradio?” na kome se nalazi sedam pesama nastalih tokom proteklih godinu dana.

Materijal je sniman i miksovan u saradnji s Urošem Milkićem u Down There Studiju u Beogradu tokom 2018. godine, a produkciju i mastering potpisuju članovi benda i Mikić zajedno.

Crvi/ Photo: Marina Uzelac
Crvi/ Photo: Marina Uzelac

S novim pesmama Crvi nastavljaju svoj put započet prethodnim albumom “Piše nam se dobro”. Kroz pesme se provlače motivi i iskustva iz ličnih života, okoline i društva, a pričaju o snazi, nemoći, pripadanju i otuđenju na samom rubu između poznate i nepoznate stvarnosti.

Muzički, na novom albumu “Šta si to uradio?” Crvi više eksperimentišu pa su čvrstu rok formu začinili noise i art-rock elementima.

Bend je oformljen 2014. i  od tada imali su nekoliko promen u postavi. Sadašnju, sa godinu dana staža, ekipu čine: Damjan Babić (vokal, gitara), Vladimir Pejković (bas gitara, vokal), Sergej Sokolov (gitara) i Andrej Mladenović (bubnjevi, perkusije).

Ako želite da čujete kako Crvi zvuče uživo, svratite 2. marta do ekluba Elektropionir na koncertnu promociju albuma “Šta si to uradio?”.  Za njih kažu da su bend posle čijeg nastupa retko ko ostane ravnodušan.

Gosti na koncertu biće Karpo, garažni indi/surf bend iz Beograda nastao 2017. godine čiji članovi još nisu ni punoletni (izuzimajući profesora Jovana Marjanova).

Ulaznice za ovaj koncert možete da kupite na ulazu u klub na dan svirke po ceni od 600 dinara.

Previous post

Irish Stew of Sindidun 9. marta u Božidarcu... A tu je i podrška - bend Scordisci

Next post

Poslušajte "The Illiac Suite"... Prvu kompoziciju koju je "napisao" kompjuter 1952. godine

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *