Julijana i Željka… “Shallow” i “Samo jednu ljubav imam” uz magiju vokala i harfe

0
79
Julijana i Željka/ Photo: Mrvica
Julijana i Željka/ Photo: Mrvica

Zanimljive i drugačije obrade pesama oduvek su privlačile pažnju slušalaca. Poznato je da se veliki broj muzičara, kako domaćih tako i stranih, upravo zahvaljujući sjajnim obradama našao na samom vrhu muzičke scene. Pojedini su se upisali i u istoriju muzike zahvaljujući kreativnosti, inventivnosti i načinu na koji su  interpretirali određeno delo.

Jedan interesantan primer je i Julijana Vincan koja na svom YouTube kanalu postavlja, kako sama kaže, “kreativne obrade manje ili više poznatih domaćih i stranih numera”.

– Bavim se pevanjem i muzikom uopšte od malena. Trebalo mi je šest godina da krenem da snimam nešto za svoju dušu i postavljam to na YouTube. Pevala sam do sada u raznim, divnim bendovima. Himera, The Bite, ABBA Real Tribute Band, Dea Dia, a trenutno sarađujem sa Zijom u grupi Valentino. Sada, kada sam malo skupila više hrabrosti i iskustva, počela sam jednostavno da uživam u muzici koju volim, na način na koji ja to želim. Ovo mi donosi neizmernu sreću i jako me ispunjava – kaže Julijana.

Prva pesma koju je objavila u svojoj produkciji bila je pesma “Shallow” koju u originalu izvode Lejdi Gaga i Bredli Kuper u filmu “A star is born”.

Sledeća i mnogima omiljena interpretacija je pesma Vlade Divljana “Samo jednu ljubav imam”. U ovim izvođenjima pridružila joj se harfistkinja i dizajner zvuka Željka Milošević, video je zabeležio Željko Kovačević (Foto Mrvica), dok se za stil pobrinula Sonia Iris Milić.

– U videima koje planiram da snimam vodiću računa o raznim detaljima – ambijent, stil, izgled, emocija, zvuk. Pažljivo biram muzičare sa kojima sarađujem i uvek će to biti ljudi kojima se divim. Uživam u ovome što radim i vreme će pokazati da li i drugi uživaju u mom stvaralaštvu – poručila je Julijana.

Najdirektnija podrška je da poslušate i pogledate snimke, a ako vam se svide, podelite i kliknite “subscribe” na YouTube kanalu Julijana Vincan, jer stiže još dobrih videa…

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime