Home»Muzika»Still Corners prvi put u Beogradu… Early bird ulaznice do kraja februara

Still Corners prvi put u Beogradu… Early bird ulaznice do kraja februara

5
Shares
Pinterest Google+
Still Corners/ Photo: Promo (Charm Music Serbia)
Still Corners/ Photo: Promo (Charm Music Serbia)

Britanski dream pop/synth pop bend STILL CORNERS održaće prvi koncert u Beogradu 7. maja u sali Amerikana Doma omladine.

Na “sanjalačku” pop magiju ovog sastava sve bolje reaguje publika širom Evrope ali i sveta, pa se dešava da organizatori vrlo često moraju da premeste njihove nastupe u veći prostor.

Still Corners je projekat koji zajedno realizuju Greg Hjuz i Tesa Marej, pod uticajima vanvremenskih eksperimenta Vangelisa, ekspanzivne i  filmske zvuke Enja Morikonea i glamurozni sint pop osamdesetih. Posle EP-a “Don’t Fall in Love / Wish”, kao i albuma “Creatures of an Hour”, “Strange Pleasures”  i “Dead Blue”, prošle godine su objavili i četvrto studijsko izdanje “Slow Air”.

Novi album budi atmosferu po kojoj su Still Corners poznati i nastavlja njihov put kroz “sočno” i eterično izdanje inspirisano vatrom američkog zapada.

Still Corners/ Photo: Bernard Bur
Still Corners/ Photo: Bernard Bur

– Ime albuma najbolje prenosi osećaj koji imam kada ga slušam, nekako je “vazdušast” i predivan – rekla je Tesa za izdanje sa koga se izdvojio singl “Black Lagoon”.

Turneja kojom promovišu album “Slow Air” dovešće ih prvi put i kod nas, a Greg i Tesa raduju se dolasku u Beograd:
– Oduševljeni smo što u Beogradu i u Srbiji ima toliko divnih ljudi koji žele da nas čuju uživo. Čuli smo od kolega muzičara mnogo lepih stvari o vama i nadamo se da ćemo posle ovog koncerta imati tu još više fanova, daćemo sve od sebe.

Reakcije publike na njihov dosadašnji rad govore u prilog činjenici da je pred grupom Still Corners svetla budućnost i da je koncert u Beogradu odlična prilika da čujemo bend o kojem će se tek pričati.

Povoljnije (early bird) ulaznice za koncert po ceni od 900 dinara u prodaji su do kraja februara. Od 1.marta, ulaznice za koncert moći će da se kupe po ceni od 1200 dinara.

Ulaznice možete da kupite  putem prodajne mreže Ticket Visiona kao i online na www.tickets.rs.

Previous post

Pokrenuta kampanja #ShareLove: EXIT prikuplja i nagrađuje akcije ljubavi iz celog regiona

Next post

Drugo izdanje Metropolis Jazz Festa 7. i 8. marta u DOB-u i Muzičkoj kući Metropolis

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *