Laibach objavili novi singl “The Coming Race” i započeli turneju… preskočiće nas ovog puta

0
28
Laibach/Photo: facebook@Laibach
Laibach/Photo: facebook@Laibach

Uz filmsku premijeru dugoočekivane akcione avanture “Iron Sky – The Coming Race” Laibach je objavio “The Coming Race” s gostujućom pevačicom Mariom Majom, singl koji će se naći i na zvaničnom soundtrack albumu.

“The Coming Race” ujedno je najavila i evropsku “Sound Of Music” turneju grupe, koja je započela 21. februara koncertom u bečkom Simm Cityju, u Austriji, a potom će obuhvatiti skoro sve zemlje zapadne i srednje Evrope i Velike Britanije i 15. maja okončati u Cankarjevom Domu, u Ljubljani, u Sloveniji.

Album “The Sound of Music” sadrži pesme izvedene tokom severnokorejske turneje iz 2015. godine, zatim muziku iz dokumentarnog filma “Liberation Day” koji je snimljen tom prilikom, ali i interpretaciju “Arirang”, tj. tradicionalne korejske narodne pesme koja u neku ruku predstavlja neslužbenu himnu i Severne i Južne Koreje, koju je grupa snimila kako bi se obeležio ovogodišnji istorijski samit u Singapuru gde su se sastali američki predsednik Donald Tramp i lider Severne Koreje Kim Džong-Un.

Album je sniman i produciran u Ljubljani i Pjongjangu, i predstavlja uspešnu saradnju između Laibacha i Silencea (Primož Hladnik i Boris Benko), koji su takođe bili koautori prethodnog albuma “Volk”.

https://www.youtube.com/watch?v=oEgNem_bPRA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime