Home»Muzika»GRETA VAN FLEET OTKAZALA EVROPSKU TURNEJU… Džošu od napora pukao glas. Ipak, nema panike, stižu na EXIT

GRETA VAN FLEET OTKAZALA EVROPSKU TURNEJU… Džošu od napora pukao glas. Ipak, nema panike, stižu na EXIT

5
Shares
Pinterest Google+
Greta Van Fleet/Photo: facebook@gretavanfleet
Greta Van Fleet/Photo: facebook@gretavanfleet

Evropska turneja Grete Van Fleet će se održati u novembru, jer vokal Džoš Kiska ima problema sa respiratornom infekcijom.

Njihova četvrta turneja je pomerena jer vokal nije uspeo da reši probleme.

U objavi na Facebooku, bend je saopšio:

“Imamo neke iskreno loše vesti u vezi predstojećih nastupa od 22. februara do 12. marta i donosimo nove datume ove jeseni kada će se oni održati. Godinu i po dana neprestane turneje je bilo u isto vreme i osnažujuće i zahtevno. Džoš trenutno ima uporne infekcije gornjeg respiratornog sistema koja do sada nije bila ni blizu izlečenja. Njegov doktor je zahtevao da napravi produženu pauzu, jer je to jedini način da se potpuno oporavi. Sada je potrebno da bend prilagodi svoj balans, i fizički i mentalno. Umesto da nastavimo performanse i time dodatno ugrožimo zdravlje našeg pevača, odlučili smo da napravimo pauzu kako bi omogućili Džošu pun oporavak i time vam dali Gretu Van Fleet u svom punom sjaju kada se ponovo vidimo. Sve karte koje su kupljene za pomerene nastupe će biti prihvaćene bez ikakvih dodatnih postupaka.Refundacija je moguća na mestima na kojima ste kupili karte u slušaju da niste u mogućnosti da prisustvujete koncertu. Naša srca su slomljena što moramo ovako da postupimo i nadamo se da ćete razumeti ovu bolnu odluku. Bićemo izuzetno voljni da damo sve od sebe kada se sledeći put vidimo, u zdravijem stanju.Svi datumi su izlistani ispod. Za gradove kod kojih nisu upisani datumi, pregovori su i dalje u toku ali će sve informacije biti poznate uskoro. Svaki šou koji je pomeren će biti održan, to je obećanje. Neverovatno smo vam zahvalni na vašem strpljenju”.

Iako je ovo definitvno loša vest, čini se da neće uticati na gostovanje Grete Van Fleet na Exitu, koji se održava od 4. do 7. jula.

HL/Izvor: loudersound.com

Previous post

Naša saradnica na koncertu Twenty One Pilots u Beču: Za šou su dovoljna dvojica... ali ako se zovu Tajler i Džoš

Next post

RECENZIJA, ZID MORTAL - "Monopol i riziko": Ničeg sličnog nije bilo dugo, predugo...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.