Home»Film»Uz Oskara skupi pokloni… Krema s marihuanom i svetleća četka za WC šolju…

Uz Oskara skupi pokloni… Krema s marihuanom i svetleća četka za WC šolju…

5
Shares
Pinterest Google+

Nominovani za Oskara 2019. u nedelju će na svečanoj ceremoniji dobiti pakete s poklonima, među kojima će se naći i i bešumna pumpica za grudi, poklon putovanje na Galapagos, ali i svetleća četka za WC.

U paketima glumcima, rediteljima i ostalim filmskim stvaraocima koji su nominovani biće i konac za zube, terapijske sesije sa stručnjakom za fobije, 15 pari luksuznih lažnih trepavica, losioni i slatkiši, članska karta holivudskog Kluba ljubitelja marihuane.

Među poklonima će biti i povodac za pse i špijunska olovka koju poklanja organizacija za zaštitu životinja “Peta”, a kojom se šalje signal organizaciji za zaštitu životinja ako neko naiđe na zlostavljanu životinju.

Ptoto: distinctiveassets.com
Ptoto: distinctiveassets.com

Dobitnici Oskara mogu da računaju i na umetničku sliku Rejana Vilijamsa, portretiste kome su najčešći motivi psi i velike mačke, a najvredniji poklon moglo bi da bude krstarenje do Islanda ili Galapagosa, mada će se, kako piše Gardijan, a prenosi RTS, u ponudi naći još dve destinacije.

Inače, vrednost ovih paketa obično se izražava brojkom od šest cifara i u njima dominiraju serumi i tretmani namenjeni za negu kože.

Oni će ove godine biti obogaćeni ekstraktom marihuane, s obzirom da je u Kaliforniji ova supstanca prošle godine legalizovana.

Najviše pažnje, međutim, izazvala je antibakterijska četka za WC šolju, nazvana “Mister Pu” koja svetli u mraku i na sebi ima velikog smeška.

"Mister Pu"/ Ptoto: distinctiveassets.com
“Mister Pu”/ Ptoto: distinctiveassets.com

Izvor: tanjug.rs

Previous post

Na metar od publike... Artan Lili i SickTer 2. marta u klubu Fest

Next post

Turneja holograma Ejmi Vajnhaus "na čekanju"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *