Home»Muzika»Na metar od publike… Artan Lili i SickTer 2. marta u klubu Fest

Na metar od publike… Artan Lili i SickTer 2. marta u klubu Fest

4
Shares
Pinterest Google+
Artan Lili/ Aleksandar Milovanović
Artan Lili/ Aleksandar Milovanović

Artan Lili najavljuju ekskluzivni klupski koncert, na metar od publike, u susret proleću- u subotu 2. marta 2019.godine u zemunskom klubu Fest.

– Nije nas bilo tačno godinu dana u Festu i imamo puno razloga za svirku: završili smo drugi album koji promovišemo novim video singlom “Na mišiće” i drago nam je što nastavljamo druženje sa našom publikom jednim ovako prisnim, klupskim nastupom – ističu članovi popularne beogradske četvorke.

Beogradska noise-pop grupa Artan Lili postoji od 2013. godine. Grupu čine Bojan Slačala, Romana Slačala, Marko Ajković i Ivan Skopulovič.

Artan Lili/ Aleksandar Milovanović
Artan Lili/ Aleksandar Milovanović

Postali su poznati po sukcesivnom izdavaštvu svojih singl-spotova. Njihovi singlovi od tada do danas osvajaju prva mesta svih relevantnih top lista u zemlji i regionu.

– Srce na terenu uvek kad je gusto! Vidimo se! – poručuju članovi benda i dodaju da će kao gosti na koncertu nastupiti sjajan negotinsko-niški trio SickTer.

SickTer/ Photo: AleX
SickTer/ Photo: AleX

SickTer je alternativna rok trojka nastala krajem 2017. godine u Negotinu, spajanjem tri individualca sa ciljem pravljenja iskrene muzike u kojoj može da se čuje svaka njihova emociju.

Žanrovski se trude da budu neodređeni, pa se u njihovoj muzici mogu naći različiti uticaji.

Svirka u Festu počinje 21:00 čas, a ulaznice po ceni od 600 dinara (pretprodaja) možete da kupite u klubu Fest i u Felix Shop-u (TC Sremska).

Previous post

The Cure obeležavaju godišnjicu čuvenog albuma "Disintegration" u Australiji, od navale fanova na ulaznice pukao sajt Sidnejske opere

Next post

Uz Oskara skupi pokloni... Krema s marihuanom i svetleća četka za WC šolju...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *