Home»Muzika»Dram uz dobru svirku otvorili novi klub Pulse…

Dram uz dobru svirku otvorili novi klub Pulse…

4
Shares
Pinterest Google+

Beogradski bend Dram održao je koncert 15. februara na otvaranju kluba Pulse. 

Pulse se nalazi kod Vukovog spomenika, a sudeći po enterijeru i veličini prostora, prestonica je dobila još jedan underground klub.

Dram… Dobro zapamtite to ime jer je pred momcima, sudeći po onome što su pokazali na nastupu,  blistava budućnost.

Nije mala stvar kada četvorica dvadesetogodišnjaka ozbiljno sviraju mešavinu bluza i soula, pa imate utisak da je pred vama jedan već iskusan bend.

Ekipu Drama čine: Stefan Aćimović (gitara i vokal), Marko Arizanović (kvalijature i bek vokal), Branko Dimitrijević (bas gitara) i Pavle Savić (bubnjevi).

Dram/ Photo: Aleksandar Milovanović
Dram/ Photo: Aleksandar Milovanović

Nastup je trajao više od dva sata i bend je svirao kombinaciju autorskih pesama i obrada na šta je publika sjajno reagovala.

Posle pesme “Human” od Rag’n’Bone Mana, pevač benda Stefan pozvao je da im se iz publike pridruži njihov drug Ivan Jegdić i da zajedno odsviraju njegovu pesmu “Bolji čovek”.

Dram inače već uveliko snima prvi album koji treba da bude objavljen do proleća. A do tada, pravac na sledeću svirku benda pa se i sami uverite u reči pisca ovih redova…

HL/Aleksandar Milovanović

Previous post

HL INTERVJU - GORAN ŠOBIĆ SIRANO: Zid Mortal je protest protiv života koji nam određuju trendovi i ljudi koji nemaju ni stav ni ukus

Next post

Ništa od "skraćene" verzije... Posle protesta Holivuda, svi Oskari će biti dodeljeni tokom direktnog prenosa

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *