Zamislite svet bez Bitlsa… Deni Bojl nam otkriva kako bi to izgledalo – pogledajte trejler

0
25
Yesterday/Photo: YOUTube printscreen
Yesterday/Photo: YOUTube printscreen

Zamislite svet bez Bitlsa. Ili još bolje, zamislite svet bez Bitlsa u kojem ste vi jedina osoba koja zna da su oni ikada postojali, jedina osoba koja zna za “Hey Jude”, “Let It Be”, “Help”, “She Loves You”, “A Hard Day’s Night”, “Yesterday”… Upravo takvu zamisao je Ričard Kertis pretočio u scenario, a Deni Bojl u igrani film.

Dva čuvena britanska filmska autora – Deni Bojl, reditelj “Trejnspotinga” i “Milionera iz blata” i Ričard Kertis, autor “Crne Guje” i mag romantične komedije (“Ustvari ljubav”, “Bridžit Džons”, “Četiri venčanja i sahrana”…) – udružili su snage u novom projektu “Yesterday”, sa pregšrt muzike Bitlsa, mada bez Džona, Pola, Džordža i Ringa. A tu je ina neku foru i Ed Širan…žž

Yesterday/Photo: YOUTube printscreen
Yesterday/Photo: YOUTube printscreen

Naime, junak filma “Yesterday” Džek Malik (Himeš Patel), jedan sasvim običan momak iz Londona, nakon iznenadnog globalnog nestanka struje i sudara sa gradskim autobusom, postaje jedina osoba na planeti koja zna za Bitlse i njihovu muziku.

Kada uzme gitaru u ruke, i pred prijateljima zapeva “Yesterday”, svi su oduševljeni i misle da je reč o pjesmi koju je on napisao. Zahvaljujući hitovima liverpulskih “buba”, Džek ubrzo postaje najveća muzička zvezda na planeti. Ali, da li on to zaista zaslužuje?

Dobra muzika i povišeni nivo “šećera” u krvi su zagarantovani, a šta nam još donosi “Yesterday” saznaćemo u junu za kada je zakazana premijera.

HL/Izvor: N1

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime