Ma kakvi studijski snimci… Tom Odel na koncertu zvuči 100 puta bolje. Proverili smo…

0
58
Tom Odel/ Photo: AleX

Mladi britanski kantautor Tom Odel, održao je koncert u Hali sportova pred oko 2.000 ljudi… uglavnom mlađih pripadnica lepšeg pola.

Tom Speit/ Photo: AleX
Tom Speit/ Photo: AleX

Pre Odela, kao njegov specijalni gost, nastupio je još jedan Britanac, sjajni Tom Speit, koji je ovom prilikom promovisao svoj novi album “Collide”.

Priznajemo da smo bili pomalo iznenađeni kako je domaća publika (čitaj – mlade dame) ispratila Speitove pesme – uz aplauz, poneki vrisak i horsko pevanje.

Tom Odel/ Photo: AleX
Tom Odel/ Photo: AleX

A onda je na scenu izašao Odel, uz vrisak i aplauz već pomenutih, kome je ovo bio prvi nastup u Beogradu, mada je srpska publika već imala  priliku da ga čuje na main stageu EXIT festivala 2015. godine.

Koncert je prvenstveno bio promocija njegovog trećeg studijskog izdanja “Jubille Road” iz oktobra 2017, ali smo čuli i hitove sa prethodnih albuma.

Kako je bilo na koncertu? Možda je to najbolje opisao Luka Rašković iz benda Trnje, koga smo sreli u Hali sportova:– Tom Odel je jedan od onih izvođača za koje ne možete ni da pretpostavite kakva vas energija čeka na živom nastupu, kada slušate njegove studijske snimke. Ono što zvuči kao lagana, maltene neutralna muzika, na bini postaje ozbiljno kvalitetno i emotivno izvođenje. Odlični prateći muzičari. Dobro je to odsvirano i otpevano.

Za one koji nisu došli na koncert – ostaje galerija fotografija…

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime