Home»Muzika»Zvanično potvrđeno… Whitesnake stiže u Zaječar na 53. Gitarijadu

Zvanično potvrđeno… Whitesnake stiže u Zaječar na 53. Gitarijadu

5
Shares
Pinterest Google+
Whitesnake/ Photo: Promo (Gitarijada)
Whitesnake/ Photo: Promo (Gitarijada)

Posle prošlonedeljnih nagađanja oko potencijalnog nastupa grupe Whitesnake na ovogodišnjoj Gitarijadi, fanovi konačno mogu da odahnu – bend je jutros na svom sajtu zvanično potvrdio da će otvoriti 53. Gitarijadu u Zaječaru.

Gradonačelnik Zaječara, gospodin Boško Ničić, ne krije zadovoljstvo što je Dejvid Koverdejl prihvatio ponudu da otvori ovu prestižnu manifestaciju i doda  Zaječar u spisak svetskih gradova koji imaju čast da ih Whitesnake uključi u svoju “Flesh & Blood” turneju.

– Odmah po završetku prošlogodišnje Gitarijade, kada je Bili Ajdol potukao sve rekorde posete, fanovi su izrazili želju da vide Whitesnake na Kraljevici. Stupili smo u kontakt sa grupom kojoj je Srbija uvek bila jedna od omiljenih destinacija i dogovorili se da Whitesnake otvori ovogodišnju Gitarijadu, na obostrano zadovoljstvo. Kao najstariji rokenrol festival na Balkanu, imamo obavezu da svake godine dajemo što bolji i kvalitetniji program domaćoj, regionalnoj i stranoj publici i verujem da će Whitesnake prirediti spektakl i potući rekord posete festivala – rekao je Ničić.

Podjednako optimističan je i Dejvid Koverdejl:
-Zaista smo uzbuđeni i ne možemo da dočekamo nastup na 53. Gitarijadi, 27.juna 2019 u Zaječaru! Gitarijada će samim tim postati deo velike i kontinuirane proslave 40 godina karijere grupe Whitesnake. Izuzetno sam počastvovan i zahvalan što četiri dekade, zajedno sa milionima fanova širom sveta, slavimo ljubav, dobru muziku i pozitivnu energiju! Hvala vam što ste zajedno sa nama u ovoj fascinantnoj misiji.

Ovogodišnja Gitarijada održaćese od 27. do 29. juna na istom prostoru na Kraljevici kao i prošle godine.

Previous post

Prvi Montenegro Beer Fest od 18. do 28. jula na Cetinju

Next post

Pogledajte trejler za film "Pavarotti", dokumentarac o najomiljenijem operskom pevaču svih vremena

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *