Dan zaljubljenih u Beograd stiže dva dana ranije… Tom Odel sutra u Hali sportova

0
71
Oglasi
Tom Odel/ Photo: Promo (Hala sportova)
Tom Odel/ Photo: Promo (Hala sportova)

Ove godine Dan zaljubljenih u Beograd stiže dva dana ranije – sa Tomom Odelom. Mlada britanska zvezda najavljuje pravi “emotivni spektakl” 12. februara u Hali sportova.

Mladi talentovani britanski kantautor prvi put će nastupiti u Beogradu, a srpska publika imala je priliku da ga čuje na main stageu EXIT festivala 2015. godine.

Pažnju svetske muzičke javnosti Tom Odel privukao je već prvim albumom “Long Way Down” (2013), a sve pozitivne komentare koje je tada dobio od kritike, publike i mnogobrojnih kolega, potvrdio je i tri godine kasnije izdanjem “Wrong Crowd”.

Treći studijski album “Jubille Road” objavio je u oktobru prošle godine i za njega kažu da je izdanje  koje će definisati Odelovu njegovu muzičku karijeru.

Sa albuma su se izdvojili singlovi “If You Wanna Love Somebody”, duet sa Alis Merton “Half As Good As You” i “You’re Gonna Break My Heart Tonight”.

Tom Speit/ Photo: Promo (Hala sportova)
Tom Speit/ Photo: Promo (Hala sportova)

U Beogradu će kao Odelov specijalni gost nastupiti još jedan Britanac, sjajni Tom Speit, koji će ovom prilikom promovisati svoje novo izdanje “Collide”.

Satnica koncerta u Hali sportova:
– 20:30 – Tom Speit
– 21:30 – Tom Odel

– Gostovanje u Srbiji mi je ostalo u zaista lepom sećanju – rekao je Tom i dodao da se iskreno raduje ponovnom susretu sa srpskom publikom.

Ulaznice za koncert Toma Odela u organizaciji Hale sportova i Charm Music Srbija, mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Ticket Visiona (ex Eventim), kao i online na www.tickets.rs.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime