Home»Muzika»Homeland»“Život je lep”… Premijera novog video singla pančevačkog benda RAMPA

“Život je lep”… Premijera novog video singla pančevačkog benda RAMPA

4
Shares
Pinterest Google+
RAMPA/ Photo: Promo
RAMPA/ Photo: Promo

RAMPA (Radioaktivna Melodija Pančeva) predstavila je četvrti video singl, poslednji u ovoj turi spotova pred objavljivanje debi albuma.

Pesma se zove “Život je lep” i potpuno je u drugom “fazonu” od onoga na šta su fanovi benda navikli.

Specijalni gost u pesmi je Mario Ševarac saksofonista Dubioze kolektiva.

Spot je radio Luka Ivanović, a pesma “Život je lep” snimljena je u studiju Music Studio Revenge u Beogradu, kod producenta Stefana Rodića.

– Pesma je brza, za đuskanje i mislimo da će na pravi način da najavi naš prvi album koji će izaći uskoro. Naziv albuma nećemo otkrivati, nek to bude mala misterija. Eto do sada imamo četiri pesme i četiri spota, a svaka je na svoj način. Mislimo da smo prepoznatljivi po tome što mešamo stilove i žanrove, jer smo raznovrsni i radimo šta nam padne na pamet, kako se osećamo u trenutku – poručuju iz benda i dodaju:
– U 2018. smo dosta radili: snimali, svirali, putovali. Pokušavali smo da nađemo put do ljudi i tako ćemo nastaviti i u ovoj godini…čak jače. Napunili smo 2 godine, tako da nam pesma „Život je lep“ dođe kao neki pečat za ovaj naš dvogodišnji rad. Slušajte nas, pratite nas, javaljajte utiske pa se vidimo negde! Voli vas RAMPA!

RAMPA/ Photo: Aleksandar Stojković@013info
RAMPA/ Photo: Aleksandar Stojković@013info

Bend Rampa nastao je početkom 2017. godine. Nije klasičan rok bend, jer u svirci kombinuje različlite žanrove, pa tu ima i primesa popa, bluza, fanka… Sve to čini njihovu prepoznatljivu energiju na bini i pravi odličan odnos s publikom gde god da nastupaju.

I tematski pesme Rampe su raznovrsne pa pored klasičnih ljubavnih muzičkih priča ne beže ni od toga da se pozabave sivom svakodnevicom i socijalnim temama.

RAMPA su: Nikola Vlahović (bas gitara), Branimir Kolocka (vokal i violina), Aleksandar Simić (gitara), Ivan Solomun (bubnjevi), Nikoleta Nedeljković (vokal i klavijature) i Mihailo Đorđević (gitara).

Pesmu “Život je lep” poslušajte u nastavku…

Previous post

PREDIN PRED KONCERT NA KOLARCU: Sve je postalo površno i usputno, ne gleda se više u oči, već odmah među noge

Next post

Omaž Neši Leptiru na koncertu Nevernih beba 14. februara u Pančevu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *