Home»Muzika»SAD SE SVI OSTRVILI NA MAJKLA DŽEKSONA, A ĆUTALI SU KAD JE TREBALO REĆI… “Postoje njegovi snimci sa dečacima, kuća je bila puna vazelina”, tvrdi bivša kućna pomoćnica

SAD SE SVI OSTRVILI NA MAJKLA DŽEKSONA, A ĆUTALI SU KAD JE TREBALO REĆI… “Postoje njegovi snimci sa dečacima, kuća je bila puna vazelina”, tvrdi bivša kućna pomoćnica

4
Shares
Pinterest Google+
Majkl Džekson/ Photo: youtube.com printscreen
Majkl Džekson/ Photo: youtube.com printscreen

Bivša kućna pomoćnica Majk Džekson, 56-godišnja Adrian Mekmanus tvrdi da je pokojni kralj popa zaista bio pedofil i predator.

Mekmanus je za Džeksona radila nekoliko godina, a novinarima je ispričala da je imao puno video kaseta na kojima je on sa dečacima u neprimerenim situacijama.

– Majkl Džekson je bio predator pedofil koji je zlostavljao decu, snimao susrete sa njima i te snimke čuvao u tajnoj videoteci na ranču Nevrlend – kaže Mekmanus za Daily mail.

Majkl Džekson/Photo: YouTube printscreen
Majkl Džekson/Photo: YouTube printscreen

– Bilo je puno vazelina na Nevrlendu, jako puno u Majklovoj spavaćoj sobi. Nisam ga ništa ispitivala jer je on bio moj šef i bila sam tamo da obavljam svoj posao. U kući su postojale brojne tematske prostorije u kojima se družio sa decom. Dečaci su dolazili vikendom, svi su se zajedno kupali u đakuziju. On ih je dirao i ljubio, a oni se borili za njegovu naklonost – tvrdi kućna pomoćnica.

– Jednom prilikom me zamolio da po kući stavim fotke golih beba za dekoraciju – kaže Mekmanus koja svoje ćutanje sada pravda tvrdnjom da je bila izmanipulisana i da se bojala Džeksona.

HL/Izvor: B92.net

Previous post

Bin Kobejn: Nisam zaslužila 100 miliona koje mi je otac ostavio, taj novac nisam sama zaradila...

Next post

Umetnik je ljubav na delu... Objavljena "Monografija: Nebojša Glogovac"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *