Home»Muzika»“I boli i boli i boli nas ljubav” … Deca iz vode i Tanja Jovićević na Dan zaljubljenih u Božidarcu

“I boli i boli i boli nas ljubav” … Deca iz vode i Tanja Jovićević na Dan zaljubljenih u Božidarcu

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Deca iz vode /EKV tribute project nastupiće na Dan zaljubljenih, 14.februara u Božidarcu uz specijalnu gošću – Tanju Jovićević.

Tanja je bila prateći vokal EKV u periodu 1989-1993.godine kada je učestvovala u snimanju pesama sa poslednja tri albuma i nastupala zajedno sa njima na nekoliko turneja.

Na neki način bila je pridruženi član EKV-a, a u tom periodu je aktivno pevala i u svom matičnom bendu Oktobar 1864. Posle raspada grupe nastavila je solo karijeru i pevala sa raznim bendovima uvek čuvajući sećanje na pesme koje je snimila sa Oktobrom i EKV-om koje je rado izvodila.

Posle malo duže pauze svi fanovi EKV-a imaće prilke da je čuju uživo u Božidarcu.

Tanja Jovićević/Photo: facebook@Tanja Jovicevic
Tanja Jovićević/Photo: facebook@Tanja Jovicevic

Udruženje “Deca iz vode” u okviru koga deluje i bend, ima za cilj da sve što izgleda da je bilo nekad, za današnje generacije bude i dalje tu, pa u tu svrhu sarađuje sa bivšim članovima EKV-a.

Do sada su zajedno sa njima nastupali Srđan Žika Todorović (bubnjar 1987. – 1990), Ivan Ranković Raka (bubnjar 1985. – 1987), Boško Stanojević (basista 1994).

Tanja Jovićević će biti četvrti član EKV-a koji će nastupiti zajedno sa Decom iz vode koji stručna muzička javnost ocenjuje kao najbolji i najverniji originalu EKV tribute koji je postojao, a potvrdu za to daje svakako učešće bivših članova EKV-a na njihovim koncertima.

Koncert u Božidarcu će trajati skoro tri sata, a akcenat će biti na pesmama koje je Tanja snimala sa EKV-om i na sve one koje kao lajt motiv imaju ljubav.

– “I kada želim da kažem ja, ja kažem mi, i kada mislim o sebi u stvari mislim o nama!” Vidimo se 14. februara u Božidarcu! Mi čekamo tvoj glas – poručuju Deca iz vode.

Ulaznice po ceni od 500 dinara (pretprodaji) možete da kupite u FELIX Shopu (TC Sremska) i Božidarac Caféu

Previous post

Level Up #2... Kamerni orkestar Muzikon i pesme Beatlesa, Queena i Zeppelina 21. februara na Kolarcu

Next post

Kako im nije frka... Drugi trejler za "Groblje kućnih ljubimaca" otkriva koliko su producenti odstupili od priče Stivena Kinga

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.