“Znaš”… The Bite predstavio novi video singl… Čekamo album

0
71
The Bite/ Photo: Bojan Stevanović
The Bite/ Photo: Bojan Stevanović

Beogradski riff&roll bend The Bite objavio je video singl “Znaš” kojim je najavio novi album čije pojavljivanje na tržištu očekujemo u toku ove godine.

Ona je jaka, sposobna i samostalna, ona može sve. On može samo da se opusti kada je kraj nje. Da li?

– Ova pesma zapravo ima dva lica. Jedno njeno lice kaže: da, jaka sam i mogu sve sama, ti ne moraš da brineš, kada nisi dobro, tu sam za tebe. A ovo drugo lice vrišti: ok, mogu sama ali moram li i zašto si onda ti tu? – kaže pevačica Ljiljana Zdravković i dodaje:
– Sami odaberite koji ugao vama više odgovara, iako smo mi za spot odabrali ovaj drugi…

The Bite/Photo: Promo, Dušan Vučković
Ljiljana Zdravković, The Bite/Photo: Promo (Dušan Vučković)

Pesmu “Znaš” snimio je i producirao Ivan Srdanović u studiju King Oliver, a kao što smo već rekli, naći će se na novom albumu benda The Bite koji će se pojaviti do kraja godine.

Iz benda poručuju da je većina pesama za ovo izdanje spremna i da snimanje planiraju za mart i april, kao i da će slušaoci moći da očekuju stilski raznovrstan album na kojem će se nekoliko “rokenrol podžanrova” uklopiti u jednu lepu priču.

Spot za pesmu snimio je i montirao Bojan Stevanović (Kan i Lingus studio), a delovi videa snimljeni su i u studiju Mašina 23.

Pre početka snimanja albuma, bend će početkom marta objaviti još jedan singl – “We Used To Dance”, a u planu za proleće i leto su i koncertne aktivnosti. Već 15. februara Pančevci će moći da ih slušaju u klubu Jazbina Coyotea.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime