Home»Muzika»OVO VEĆ POSTAJE SMEŠNO… Mejnard Džejms Kinan demantovao bubnjara Toola, album ne izlazi u aprilu

OVO VEĆ POSTAJE SMEŠNO… Mejnard Džejms Kinan demantovao bubnjara Toola, album ne izlazi u aprilu

4
Shares
Pinterest Google+
Mejnard Džejms Kinan/Photo: Promo
Mejnard Džejms Kinan/Photo: Promo

Cele prošle godine Mejnard Džejms Kinan fanove je izazivao najavama planova za svoja tri velika muzička projekta – Tool, A Perfect Circle i Puscifer. Novi album Toola obožavaoci čekaju punih trinaest godina i svi su se nadali da je čekanju došao kraj u trenutku kada je Kinan otkrio da se album nalazi u fazi miksovanja. Tim je bilo slađe ponadati se kad je bubnjar benda Deni Keri fanovima otkrio da album izlazi u aprilu, što je čak zabeleženo u kratkom videu kao potvrda. Ali Kinan je sva nadanja srušio jednom rečju – NE.

Na pitanje jednog obožavaoca na Twitteru, koji je vrlo jednostavno i direktno pitao da li objavljuju album u aprilu 2019., Kinan je bez daljnjeg objašnjenja negirao izjavu kolege iz benda.

 

Sama ideja i anticipacija novog albuma Toola provlači se godinama, a pažnja javnosti pojačana je tokom 2017. kroz javne istupe pojedinih članova benda. U februaru prošle godine gitarista Adam džons je otkrio da Kinan radi na tekstovima pesama i da je plan da u martu uđu u studio, a početkom septembra Kinan je lično na Twitteru (i naravno, naknadno obrisao tweet) s fanovima podelio vest da je završio s pisanjem tekstova i melodija za novi album i da čeka da bend odradi svoje. Toekom ovog meseca na svom Twitter profilu, Kinan je potvrdio kako je album trenutno u procesu miksovanja. U jednom od postova dodao je i hashtag kojim se našalio s fanovima – “dok ste vi cmizdrili ja sam radio”.

Tool je takođe krajem oktobra prošle godine najavio evropsku turneju koja fanovima dodatno raspiruje nadu da će na njoj predstaviti upravo pomenuti novi album.

Tool/Photo: facebook@ToolMusic
Tool/Photo: [email protected]

Koliko je Tool uticajan bend, govori i činjenica da poznati glumci, kao što je Džejson Momoa, koriste njegovu muziku kako bi se pripremili za uloge života. Naime, zvezda novog filma o superheroju Aquamanu otkrio je kako se u svoju najnoviju ulogu “ufurao” slušajući upravo Tool i – Metallicu.

Sve u svemu, ovo postaje smešno i straaaašno dosadno. Kad Tool objavi novi album, znaćemo. I objavićemo. Do tada, barem se nadamo, neće biti novih spinova.

HL/Izvor: mixer.hr

Previous post

MOSHPIT, OSNOVNA PRAVILA... Uopšte nije loše da ih se podsetimo pred sezonu velikih koncerata i festivala

Next post

Čovek bez sluha najavljuje pravu, podugačku feštu u Festu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *