Home»Muzika»Čovek bez sluha najavljuje pravu, podugačku feštu u Festu

Čovek bez sluha najavljuje pravu, podugačku feštu u Festu

4
Shares
Pinterest Google+
Čovek bez sluha/ Photo: Gordan Jović
Čovek bez sluha/ Photo: Gordan Jović

U sklopu “Stanimo u gard 2019” turneje, pank rok bend Čovek bez sluha obržaće koncert 15. februara u zemunskom klubu Fest, a kao predgrupe će nastupiti bendovi Scordisci i Nikom ništa.

Čovek bez sluha važi za jedan od koncertno najaktivnijih, ali pre svega i svirački najatraktivnijih sastava na rock sceni u Srbiji.

Predvođen je frontmenom Mikijem Radojevićem ali može da se pohvali i izuzetnom ritam sekcijom – Mikica Zdravković (bas) i Vladimir Lune Lazarević (bubanj) kao i Savom Mirovićem na solo gitari.

Krajem novembra 2018.godine objavili su novi album “Stanimo u gard” za izdavačku kuću Long Play.

Čovek bez sluha/Photo: Laki Lazarević
Čovek bez sluha/Photo: Laki Lazarević

– “Stanimo u gard” je album koji donosi devet novih priča, devet novih pesama koje bi trebalo da potvrde da u rok muzici nema foliranja, ali i da muzika kao umetnost nije stajaća voda, već reka koja mora da teče i talasa da ne bi presušila – kaže frontmen Miki Radojević i dodaje da naziv albuma pokazuje da je ČBS “ostao veran svojoj pank rok ideologiji i stavu”, ali da je sam muzički pravac jako evoluirao, pa se bend trudio da ide u korak s tim.

Sa albuma već su se izdvojili singlovi “I posle svega”, “Ti samo misliš da me znaš”, “Stanimo u gard”…  

Aktuelni album ČBS promoviše na koncertnoj turneji u okviru koje prvi put dolaze u Fest.

– Jako se radujem ovom nastupu jer je Fest klub koji privatno jako volim, baš kao što puno volim sam Zemun. Obzirom da je to kolevka i adresa mnogih vrhunskih muzičara i poznavalaca rok muzike, posmatram ga kao mesto pred kojim bih volio da ostavim snažan utisak kao rok izvođač – kaže Miki Radojević I poziva vas na “pravu, podugačku feštu u Festu”.

Iako je nastup deo koncertne promocije novog albuma, možemo očekivati I pesme iz njihove dvodecenijske karijere.

Kao gosti će nastupiti i odličan beogradski irish-punk bend Scordisci kao i sve zapaženiji pank rok bend Nikom Ništa iz Kragujevca.

Početak svirke zakazan je za 22:00 časa, a ulaznice će moći će da se kupe na ulazu u klub Fest na veče koncerta po ceni od 500 dinara.

Previous post

OVO VEĆ POSTAJE SMEŠNO... Mejnard Džejms Kinan demantovao bubnjara Toola, album ne izlazi u aprilu

Next post

Za one koji su propustili koncert Uriah Heep... Ovako je izgledalo i zvučalo...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *