Home»Film»Premijera… jednog dana u “sedam i petnaest”… Objavljen prvi konceptualni rad za igrani film “Tom i Džeri”

Premijera… jednog dana u “sedam i petnaest”… Objavljen prvi konceptualni rad za igrani film “Tom i Džeri”

4
Shares
Pinterest Google+
Tom i Džeri/Promo
Tom i Džeri/Promo

Poznato je da studio Warner Bros već neko vreme vrijedno radi na tome da animirani klasik “Tom i Džeri” oživi na velikim ekranima. S tim u vezi, hint-fotografija na kojoj je prikazan prvi konceptualni rad za ovaj hibrid animiranog i igranog filma, daje nam dodatne detalje.

Za sada je poznato da je koncept postavljen tako da produkcija snima stvarni svet, dok će Toma i Džerija naknadno dodati animacijom.

Mačak i miš neće imati glasove, već će se njihova interakcija svesti na fizičku komediju koja nam je dobro poznata iz animiranog klasika.

Fotografija koju je objavio Danijel Ričman na svom Twitter nalogu, a na kojoj se nalazi Dženifer Lorens, ostavlja nam prostor da u nedostatku konkretnijih informacija neke stvari zaključimo sami.

Tom i Džeri film/Photo: Twitter šrintscreen
Tom i Džeri film/Photo: Twitter šrintscreen

Danijel je ispod fotografije objasnio da konceptualni rad koji je objavljen, govori samo o tome koga bi studio želeo u svom filmu, s obzirom na to da još uvek niko nije angažovan na projektu.

Fotografiju prati Danijelov zaključak da je to “svojevrsna potvrda da će glavnu ulogu ipak tumačiti žena”.

Vilijam Hana i Džozef Barbera su bili prvi scenaristi i režiseri kratkih crtanih filmova koji prikazuju rivalstvo između mačka i miševa. U primarnoj postavci, ovaj crtani film koji je bio neizostavan deo detinjstva brojnih generacija, realizovan je od 1940. do 1958. godine, u 114 epizoda.

HL/Izvor: bosonoga.com

 

Previous post

NARAVNO DA SE SEĆATE KULTNOG FILMA "SEDAM"... A ustvari je trebalo da ima sasvim drugačiji završetak

Next post

Eni Lenoks: Imam 64 godine i zaslužila sam sve svoje bore, i na licu i na srcu

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.