Home»Kult»PAO S MARSA… Pol Makartni misli da boca viskija košta manje od 300 dinara

PAO S MARSA… Pol Makartni misli da boca viskija košta manje od 300 dinara

4
Shares
Pinterest Google+
Pol Makartni/Photo: YouTube pintscreen
Pol Makartni/Photo: YouTube pintscreen

Službeni biograf ser Pola Makrtnija tvrdi da se nekadašnji Beatles svim silama trudi da ostane u kontaktu s “običnim ljudima”. Samo… izgleda mu baš ne ide od ruke.

Makartni, naime, misli da boca viskija košta 2 funte, odnosno nekih 270 dinara, tvrdi njegov službeni biograf Beri Majls. Majls, koji je 1997. napisao Polovu biografiju “Many Years From Now” objasnio je kako Mak, globalnoj slavi usprkos, pokušava da ostane u kontaktu s “običnim ljudima”.

– On očajnički želi da bude normalna osoba – tvrdi Majls za Express. – Koristi javni prevoz kada god je to moguće i vrlo je anksiozan oko toga da ne izgubi kontakt s, uslovno rečeno, običnim ljudima.

Majls je u intervjuu podelio i anegdotu koja možda najbolje pokazuje da Makartniju takva incijativa baš i ne polazi najbolje za rukom.

– Pre nekoliko godina, sećam se, bili smo u studiju i Mak je “roadieja” zamolio da skokne do prodavnice i kupi bocu viskija, jer su u studio navraćali gosti. Pritom mu je dao 2 funte. “Roadie” je rekao: “Pol, cena je porasla od 60-ih.” Ali, na kraju krajeva, nemoguće je biti normalan. Nije moguće biti tako slavan i popularan, toliko dugo godina, a da i dalje budeš u kontaktu s “običnim čovekom – zaključio je Makartnijev biograf.

HL/Izvor: ravnododna.com

Previous post

DŽEREMI KLARKSON OPET U PUNOJ FORMI: Nisam homofobičan, obožavam lezbejke

Next post

"Dana Tremor"... novi video singl niškog eksperimentalnog projekta MORA

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *