Home»Muzika»Homeland»Grupa Van Gogh predstavila drugi singl s novog albuma… Kažu “Više te ne volim ko pre”…

Grupa Van Gogh predstavila drugi singl s novog albuma… Kažu “Više te ne volim ko pre”…

4
Shares
Pinterest Google+
Van Gogh/Photo: Dunja Dopsaj, promo
Van Gogh/Photo: Dunja Dopsaj, promo

Grupa Van Gogh predstvila je drugi po redu radijski singl s predstojećeg albuma “More bez obala”. Posle skoro dva meseca od premijernog emitovanja prvog singla s novog albuma – pesme “Za suze nema vremena” , koja je za kratko vreme postala hit na mnogim regionalnim radio stanicama, bend je predstavio i drugi singl.

Po mišljenju mnogih koji su pesmu čuli, reč je o “novoj koncertnoj himni” grupe Van Gogh, pesmi temperamentnog ritma i stadionski pevljivog refrena, pod nazivom “Više te ne volim ko pre” sa budućeg, desetog po redu studijskog albuma grupe “More bez obala”, koji će se pod etiketom Van Gogh Produkcije, pojaviti na trzištu 13. februara 2019. a izdanje će takođe biti dostupno na svim aktuelnim download platformama.

Bend je istovremeno najavio i prvi zvanični spot grupe, snimljen za pesmu “Možda baš sad”, koja je ujedno i treći po redu radijski singl. Premijeru spota očekujemo u prvoj polovini februara.

Previous post

Sin Dejvida Bouvija nepopustljiv: Ne dam vam muziku svog oca za dokumentarni film

Next post

The Dude, Backstreet Boys, Dexter, reperi...  Pogledajte neke od reklama s ovogodišnjeg Superbowla, koje koštaju kao svetog Petra kajgana

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *