Home»Muzika»Zagrevanje za Halu sportova… Tom Odel predstavio spot za “Go Tell Her Now”

Zagrevanje za Halu sportova… Tom Odel predstavio spot za “Go Tell Her Now”

3
Shares
Pinterest Google+
Tom Odel/ Photo: Promo
Tom Odel/ Photo: Promo

Manje od dve nedelje ostalo je do prvog koncerta Toma Odela u Beogradu, a ova mlada britanska zvezda obradovala je fanove novim video spotom za pesmu “Go Tell Her Now”.

Album “Jubille Road” objavljen u oktobru prošle godine, treće je studijsko izdanje Toma Odela posle uspešnih “Long Way Down” (2013) i “Wrong Crowd” (2016) koji su mu osigurali zavidno mesto na svetskoj muzičkoj sceni.

Iako je naslov albuma fikcija, ovo je do sada najiskreniji i najličniji album Toma Odela, na kojem prepliće maštu i stvarne životne priče o vremenu koji je proveo u East Endu sa tadašnjom devojkom.

Tom Odel/ Photo: Promo (Hala sportova)
Tom Odel/ Photo: Promo (Hala sportova)

Namerno odabravši da ne kaže pravo ime ulice, da bi sačuvao privatnost nekadašnjih komšija, Tom je otvorio srce i dušu u stihovima koje oslikavaju trenutke radosti, ali i prave životne drame tog kraja Londona.

– Ovaj album sam napisao u ulici sa terasastim, rustičnim kućama u istočnom Londonu. Stihovi su inspirani životima prijatelja koje sam stekao živeći tamo – rekao je Tom o novom izdanju i dodao da se nada da će i slušaoci u njemu uživati koliko i on kada ga je komponovao.

“Jubille Road” će verovatno definisati njegovu muzičku karijeru, jer je ovaj multitalentovani umetnik komponovao, napisao , na klaviru izveo i producirao svojih deset novih pesama.

Tom Speit/ Photo: Promo (Hala sportova)
Tom Speit/ Photo: Promo (Hala sportova)

Promociju albuma Odel je počeo singlom “If You Wanna Love Somebody” , zatim je objavljen video za naslovnu pesmu, a na odlične reakcije naišli su i singlovi “Half As Good As You” (koji je snimio sa Alis Merton) kao i “You’re Gonna Break My Heart Tonight”.

I kao što smo već rekli,  samo dve nedelje pre Tomovog dolaska u Beograd, obradovao nas je još jednim video ostvarenjem,  spotom  za pesmu “Go Tell Her Now”.

– Bend i ja smo uživali snimajući ovaj video, nadam se da će vam nabaciti osmeh na lice – napisao je Tom na društvenim mrežama i pozvao fanove da pogledaju novi spot

“Jubilee Road” turneja Toma Odela  dovodi 12. februara i u Halu sportova Ranko Žeravica. U Beograd kao svog specijalnog gosta dovodi još jednog Britanca, sjajnog Toma Speita , koji će ovom prilikom promovisati svoje novo izdanje “Collide”.

Ulaznice za koncert Toma Odela u Hali sportova možete da kupite na svim prodajnim mestima Ticket Visiona, kao i online na www.tickets.rs.

Previous post

Ovaj momak zove se Džoni Flin... i tumačiće lik mladog Dejvida Bouvija u biografskom filmu "Stardust"

Next post

Počeo ДОК#1 ... Festival otvoren projekcijom filma "Zašto smo kreativni?"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *