Home»TV»U susret finalnoj sezoni “Igre prestola”… Mejsi Vilijams: Jedno je sigurno, bićete šokirani

U susret finalnoj sezoni “Igre prestola”… Mejsi Vilijams: Jedno je sigurno, bićete šokirani

5
Shares
Pinterest Google+
Igra prestola/ Photo: youtube.com printscreen
Igra prestola/ Photo: youtube.com printscreen

Fanovi serije “Igra priestola” s nestrpljenjem čekaju premijeru osme (poslednje sezone), koja će biti emitovana u aprilu ove godine, a jedna od glavnih glumica poručuje da je kraj – razočaravajući.

I dalje se sve drži u strogoj tajnosti, a glumci se trude da otkriju što manje detalja, ostavljajući fanove u iščekivanju. Jedna od glumica, Mejsi Vilijams nedavno je za medije izjavila da je završna sezona nešto što će razočarati mnoge.

– Mislim da niko neće biti zadovoljan završetkom. Niko ne želi da se serija završi, čak i ja volim da je gledam i jako sam ponosna na poslednju sezonu. Ali mislim da će fanovi biti šokirani krajem i da će otkriti da nema nikakve veze sa onim što su očekivali – rekla je Mejsi.

Fanovi su odmah počeli da raspravljaju o tome na koje sve načine može da se interpretira ova izjava, pasu tako neki zaključuju da treba da se pripremimo i za ono najgore.

Mejsi nije želela da otkrije konkretne detalje, a fanove je savetovala da se strpe do aprila jer će tako više uživati u seriji.

Izvor: cmd.me

Previous post

AKO STE PRI KINTI... Dejvid Gilmur prodaje svojih 120 gitara u dobrotvorne svrhe. Neke od njih su stvarno legendarne...

Next post

NAJVEĆI ŠMEKER SVETSKE KLASIKE STIŽE U BEOGRAD: Sudbin na Kolarcu 27. februara

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *