Judas Priest prvi put od 1978. uživo odsvirali “Killing Machine”

0
33
Judas Priest/ Photo: Facebook @OfficialJudasPriest
Judas Priest/ Photo: Facebook @OfficialJudasPriest

Judas Priest su svoje verne fanove u Parizu iznenadili posebnom poslasticom: prvi put posle više od 40 godina su uživo izveli pesmu “Killing Machine”.

Uzevši u obzir kako Judas Priest kao bend ove godine slavi 50 godina postojanja jasno je da iza sebe imaju pozamašnu kolekciju pesama, ali i da na svakoj novoj turneji, kako bi promovisali nove albume, neke starije pesme (pa makar i neke od favorita publike) moraju da izbace s koncertne set liste. Jedna od davno izbačenih (ali ne zaboravljenih od strane fanova) je i “Killing Machine”  koju, sve do nedavnog nastupa u Parizu, Judas Priest uživo nisu izveli čak 41 godinu tj. od turneje iz 1978. godine na kojoj su promovisali tada novoobjavljeni istoimeni album.

Sviranje odabranih rariteta kao poseban poklon publici postao je običaj na trenutno aktualnoj “Firepower” turneji, a veliko iznenađenje Judas Priest pripremaju i za predstojeću proslavu 50. godišnjice benda. Vernim fanovima nameravaju da zahvale “događajem koji će zauvek pamtiti”. Šta god to bilo…

HL/Izvor: mixer.hr

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime