Brajan Džonson potvrdio: Vratio sam se u AC/DC, snimamo novi album

0
43
Brajan Džonson/Photo: YouTube printscreen
Brajan Džonson/Photo: YouTube printscreen

Glasine da se Brajan Džonson i Fil Rud vraćaju u AC/DC su počele još u avgustu  prošle godine kada je objavljena njihova fotografija snimljena ispred muzičkog studija u Vankuveru gde je bend snimao i posljednja tri albuma. Ako je verovati losanđeleskom grindcore bendu Terrorizer, Brajan Džonson ponovo je u studiju i u toku su pripreme za novi AC/DC album.

Naime, juče su Terrorizer na svojoj Facebook stranici objavili fotografiju s kratkim osvrtom i zahvalama vezanim uz završetak njihove evropske turneje, a kao šećer na kraju su dodali kako su na aerodromu sreli Brajana Džonsona. Pitali su ga da li su li glasine o novom AC/DC albumu istinite, što im je Brajan i potvrdio:

– Na povratku kući smo na aerodromu sreli Btajana Džonsona iz grupe AC/DC i pitali ga jesu li istinite glasine da se vratio u AC/DC radi snimanja novog albuma, na što je on odgovorio: “Da” i da mu je već “zlo od negiranja toga”. Bilo nam je to cool iznenađenje.

terrorizer-objava

Podsećamo, 2016. Bajan zbog ozbiljnih zdravstvenih problema i narušenog sluha nije mogao da nastavi turneju, pa je morao da izađe iz benda. Na turneji ga je zamenio Eksl Rouz, frontmen grupe Guns N’ Roses.

Poslednji album grupe AC/DC, “Rock Or Bust”, objavljen je 2014. godine.

HL/Izvor:mixer.hr

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime