Spotom za pesmu “Pusti ljubav” grupa Ničim izazvan zaokružila treći studijski album… a najavljene su i koncertne promocije 

0
61
Ničim izazvan/ Photo: Promo
Ničim izazvan/ Photo: Promo

Grupa Ničim izazvan objavila je novi album pod nazivom “Aurora”, a način objavljivanja bio je pomalo neuobičajen – izlazio je gotovo mesec dana, singl po singl.

Sada je “Aurora” kompletna, jer je spotom za pesmu “Pusti ljubav” bend zaokružio treći studijski album.

– Jako smo ponosni na odrađeni posao i sigurni smo da je ovo naš najzreliji album! Ponosni smo i na to što smo stilski ostali verni onome što smo bili i kada smo započeli ovu divnu avanturu pre gotovo sedam godina – iskren je Bojan Gluvajić, pevač i gitarista benda i dodaje da sa objavljivanjem novog spota kreće i promotivna koncertna turneja.

Ničim izazvan/ Photo: Promo
Ničim izazvan/ Photo: Promo

– Turneja počinje u Beogradu 9. februara u SubBeernom centru, a nastavlja se u Novom Sadu 14. februara. U Beogradu ćemo se sresti sa publikom u okviru naše tradicionalne manifestacije Double Date. Trudimo se da uvek imamo i atraktivnog “saučesnika”, a to će ove godine biti zagrebački pop sastav Detour. Mislimo da će biti oduševljeni provodom svi oni koji vole našu muziku i koji su nestrpljivi da čuju kako zvuče nove pesme uživo! Pozivamo ih da nam se pridruže u proslavi našeg malog jubileja – petog Double Datea.

“Aurora”, treći studijski album grupe Ničim izazvan rođen je u Srbiji, oblikovan je u Bosni i Hercegovini, a finalni glanc dobio je u Nemačkoj.

– Album je gotovo u potpunosti sniman u studiju MC Pavaroti u Mostaru pod dirigentskom palicom našeg stalnog producenta Đanija Pervana. Završna produkcija rađena je u Nemačkoj – objašnjava Bojan.

A prve dve “Aurorine” koncertne stanice su:
– 9. februar – Beograd, SubBeerni Centar (Ničim izazvan + Detour)
– 14. februar – Novi Sad, Mađarski kulturni centar “Petefi Šandor” (Ničim izazvan + VIS Limunada)

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime