Florence + The Machine iznenadili fanove objavljivanjem dve nove pesme… Poslušajte “Moderation” i “Haunted House”

0
35

Britanska muzičarka Florens Velč i njen bend iznenadili su fanove objavljivanjem dve nove pesme – “Haunted House” i “Moderation”.

Florence And The Machine/ Photo: Facebook @florenceandthemachine
Florence And The Machine/ Photo: Facebook @florenceandthemachine

Samo nekoliko dana posle premijere numere “Moderation” na live nastupu u Australiji sada je predstavljena i zvanična studijska verzija.

“Moderation” je nešto drugačija od zvuka koji su Florence + The Machine imali do sada. Bazirana na uobičajenom programiranom uvodu bubnja, trominutna pesma se pretvara u agresivnu gitarsku himnu. “Haunted House”, sa druge strane, je akustična numera sa pevačkim pratećim vokalima i klavirskom melodijom.

– “Moderation” je napisana u vreme dok sam pisala album “High As Hope”. To je bila jedna od onih trenutnih pesama, ali se nije uklapala sa temom ploče jer sam znala da ne pišem album o ljubavnim odnosima – Izjavila je Florens za radio Beats 1.

Ove dve pesme su prvi nov materijal benda Florence + The Machine od objavljivanja njihovog četvrtog albuma “High As Hope” prošle godine.

“High As Hope” nominovan je za Brit Awards u kategoriji “Album of The Year”, a sama Florens nominovana je za istu nagradu u kategoriji “British Female Solo Artist”.

https://www.youtube.com/watch?v=HgUz_KHaduo

Angelina Bogdan/nme.com 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime