Home»Muzika»Legendarni alt rok bend Pixies objavljuje novi album u septembru

Legendarni alt rok bend Pixies objavljuje novi album u septembru

Predstojećem LP-u prethodniće podkast serijal od 12 epizoda

4
Shares
Pinterest Google+
Pixies/Foto: facebook@pixiesofficial
Pixies/Foto: [email protected]

Prošle godine su Pixies proslavili 30. godišnjicu njihovog debitantskog albuma “Surfer Rosa”, a ove će veterani alternativnog roka obogatiti diskografiju još jednim studijskim albumom.

Predstojeće izdanje biće objavljeno u septembru. Snimanje je odrađeno tokom decembra u Dreamland studiju u blizini Vudstoka. Tom Dalgerti je bio zadužen za produkciju.

Ovo je drugi album aktuelne inkarnacije grupe, sa Džoijem Santjagom (gitara), Blekom Frensisom (vokal/gitara), Dajvidom Laveringom (bubnjevi) i Paz Lenčantin (bas/vokal). Ujedno, to je osmi album u karijeri benda, kome je prethodio “Head Carrier” iz 2016. godine.

Pixies/Foto: facebook@pixiesofficial
Pixies/Foto: [email protected]

Iako grupa nije objavila najavni singl, fanovi će moći da prate podkast koji prikazuje proces snimanja.

“Svaka epizoda će zabeležiti novu muziku grupe, od najranije faze do finalnih verzija, dajući fanovima mogućnost da svedoče evoluciji numera” piše u saopštenju grupe. “Past is Prologue, Pixies” imaće 12 epizoda i počeće s emitovanjem 27. juna. Pratiće ih naracija Tonija Flečera.

Previous post

TO SE NE VIĐA SVAKOG DANA... Merilin Menson i Kris Kristoferson zajedno na bini

Next post

FBI AGENT, DOKTORKA ZA SEKS, A SADA - "ČELIČNA LEJDI"... Džilijan Anderson kao Margaret Tačer u četvrtoj sezoni serije "The Crown"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *