Home»TV»Snima se...»FBI AGENT, DOKTORKA ZA SEKS, A SADA – “ČELIČNA LEJDI”… Džilijan Anderson kao Margaret Tačer u četvrtoj sezoni serije “The Crown”

FBI AGENT, DOKTORKA ZA SEKS, A SADA – “ČELIČNA LEJDI”… Džilijan Anderson kao Margaret Tačer u četvrtoj sezoni serije “The Crown”

4
Shares
Pinterest Google+
Džijilan Anderson/Photo: facebook@GillianAnderson
Džijilan Anderson/Photo: [email protected]

Glumica koja se proslavila ulogom agentkinje Skali u seriji Dosije X ostvariće još jednu interesantnu ulogu.

Džilijan Anderson će glumiti čuvenu “Čeličnu damu”, nekadašnju britansku premijerku Margaret Tačer, u seriji “The Crown” koja prati život kraljice Elizabete II kroz nekoliko dekada.

Vest je stigla dok se još čeka emitovanje treće sezone serije, u kojoj će doći do velikih promena. Naime, dosadašnja glavna glumica Kler Foj će ustupiti mesto deset godina starijoj Oliviji Kolmen, koja će tumačiti kraljicu u njenim zrelijem dobu.

Treća sezona će pratiti život kraljice i njene porodice tokom kasnih šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka. Podatak da će Džilijen Anderson glumiti Margaret Tačer, pokazatelj je da će se četvrta sezona serije baviti osamdesetim godinama. Netfliks je potvrdio da će objaviti i treću i četvrtu sezonu, ali još nema preciznih datuma puštanja serije na internet.

Džilijan Anderson, koja se proslavila ulogom agentkinje Skali u seriji Dosije X, već desetak godina živi u Velikoj Britaniji. Nedavno je glumila u Netfliksovoj seriji “Sex Education”, takođe britanskoj produkciji.

 

 

Previous post

Legendarni alt rok bend Pixies objavljuje novi album u septembru

Next post

Bend Belo u boji predstavio debi album "Stvarnost koju stvaramo"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *