Tom Speit podrška Tomu Odelu 12. februara u Hali sportova

0
77
Oglasi
Tom Speit/ Photo: Promo (Hala sportova)
Tom Speit/ Photo: Promo (Hala sportova)

Mladi britanski kantautor Tom Speit nastupiće kao specijalni gost Toma Odela na koncertu u Hali sportova 12. februara 2019. godine.

Tom Speit je kantautor iz Londona koji u svojoj muzici vrlo uspešno spaja folk i savremeni pop. Kako je mladost proveo uživajući uz muzičke veličine The Beatles, Simon and Garfunkel, Džoni Mičel i The Shins i njegova autorska dela nastajala su pod njihovim uticajem. Za njegovu muziku kažu da je “elegantna, prelepa i pevljiva”.

Diplomirao je na Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA) gde je čak i od ser Pola Makartnija dobio hvale vezane za svoje stvaralaštvo.  

Tom Speit/ Photo: Promo (Hala sportova)
Tom Speit/ Photo: Promo (Hala sportova)

Od početka karijere objavljivao je samo EP izdanja. Prvo autorsko izdanje pojavilo se 2016. godine kada je objavio “Little Love”, zatim i “Falling”, a nekoliko meseci kasnije i “Love”. Godine 2017. Speit je objavio još tri EP-a: “Willow Tree” u martu, “My My My” u julu, a godinu je završio sa “Waiting”.

Njegova muzika privukla je veliku pažnju medija i fanova u Britaniji, što se najbolje vidi po broju strimova (više od 60 miliona strimova na Spotifyu i 2 miliona slušalaca mesečno), a oktobarska turneja po Velikoj Britaniji bila je rasprodata.

U aprilu ove godine Tom Speit objaviće svoj prvi album “Collide” koji će promovisati i na samostalnoj turneji. Pre toga, nastupće uz Toma Odela  na nekoliko koncerata njegove “Jubilee Road” turneje koja će ga dovesti i u Beograd.

Tom Odel/ Photo: Promo
Tom Odel/ Photo: Promo

Muzička senzacija nove generacije, vanserijski talentovani i višestruko nagrađivani mladi Britanac Tom Odel će u sklopu promocije svog najnovijeg albuma “Jubilee Road” prvi put nastupiti u Beogradu.

Uz podršku Toma Spejta prirediće, sasvim sigurno, nezaboravno veče beogradskoj publici 12. februara u Hali sportova.

 Ulaznice su u prodaji putem prodajne mreže TicketVisiona kao i online na www.tickets.rs.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime