Home»Muzika»Homeland»NOVI ZVUK STIŽE S OBODA VELIKOG GRADA… Dečiji orkestar i hor Rok Cirkus snimili prvu pesmu i spot

NOVI ZVUK STIŽE S OBODA VELIKOG GRADA… Dečiji orkestar i hor Rok Cirkus snimili prvu pesmu i spot

7
Shares
Pinterest Google+
Rok Cirkus/Photo: YouTube printscreen
Rok Cirkus/Photo: YouTube printscreen

Dečiji orkestar i hor Rok Cirkus snimili su svoju prvu pesmu i spot, prikladnog naziva “To je majka moja” jer, ako već do sada niste znali, reč je o najmlađim srpskim rokerima koji tek stiču svoja prva muzička iskustva.

Dečiji orkestar i hor, kao i veliki orkestar Rok Cirkus, deo su jedne celine koja se zvanično zove OKUD Rok Cirkus, a lider čitave ove priče je Saša Kostić, kompletan autor debi pesme, koji za Headliner.rs kaže da sve više mališana traži svoje mesto u ovoj velikoj rok porodici s oboda velikog grada.

– “Baza” nam je u Sremčici, mada sve više dece iz različitih delova grada dolazi na periferiju kako bi nam se pridružili – kaže Saša Kostić i dodaje:

–  Veliki orkestar je jedinstven u Srbiji, a čini mi se i u regionu, jer je jedini orkestar akustičnih gitara koji svira rok muziku. Polako raste interesovanje za naš rad tako da smo već imali interesantne nastupe u Beogradu, Kragujevcu (Arsenal fest) i Vrnjačkoj banji. Očekujemo da će ova sezona biti još dinamičnija. Kad je reč o dečijem orkestru, koji se do skoro zvao Indijanci, čine ga mlađi osnovci koji pohađaju našu školu gitare. Poslednji je nastao hor, oformljen pre dve godine i bio je logičan nastavak našeg rada. Moji asistenti u radu sa horom su Teodora Radovanović i Ivona Šibul – kaže Kostić i otkriva da je ponosan na familijarnu atmosferu koja vlada među mladima u Rok Cirkusu.

Saša Kostić i deo ekipe Rok Cirkusa/Photo: facebook
Saša Kostić i deo ekipe Rok Cirkusa/Photo: facebook

– Upravo Teodora i Ivona bile su “moja deca” u vreme nastanka orkestra i doslovno su bile devojčice kao i ove danas iz spota. Negujemo familijaran odnos i deca su veoma bliska među sobom. Posebno je interesantan odnos najmlađe i starije dece – baš kao odnos mlađih i starijih braće i sestara.Zato kod nas uvek postoji mnogo dobre energije i ljubavi.

Spot za pesmu “To je moja majka” snimljen je u KC Čukarica, stručni konsultanti bili su Ivan Kostić, Oliver Arunović, Goran Milutinović, a za šminku je bila zadužena Marija Savić.

Spot je snimljen u produkciji studija “Rok Cirkus”, video produkciju uradio je Tsunami, a postprodukciju Goran Milutinović iz “Studija RED” iz Kragujevca.

Pogledajte spot “To je majka moja”:

 

Previous post

Brajan Adams objavio novi singl i otkrio detalje o novom studijskom albumu... i šta tu rade Džej Lo i Ed Širan

Next post

Garaža, 26. januar... Hard rock veče uz bendove Orvel69, Šu & Odmetnici i Pub House

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.