DIREKTINIJI I ISKRENIJI NEGO IKAD… Džejms Blejk predstavio novi album “Assume Form”

0
56
Džejms Blejk/Photo: universalmusic.rs
Džejms Blejk/Photo: universalmusic.rs

Na albumu “Assume Form” Džejms sarađuje sa velikim imenima kakva su Travis Scott, André 3000, ROSALÍA, Moses Sumney i Metro Boomin.

Iako nastavlja da pliva u različitim žanrovima, na “Assume Form” Džejms Blejk je direktniji i iskreniji nego ikada. Njegov četvrti album pokazuje koliko je sazreo kao umetnik, a sa druge strane pruža uvid u činjenicu da se ovaj Britanac sada smatra jednim od najznačajnijih muzičara, producenata i tekstopisaca na svetu. Osim što prikazuju večitu težnju za napredovanjem, ovih 12 numera jasno oslikavaju uticaj koji Blake ima na muzičkom horizontu.

Jedna od najznačajnijih stvari kada je o ovom albumu reč svakako jesu saradnje. James Blake još jednom je pokazao da njegov broj telefona pozivaju neka od najvećih imena moderne svetske scene, pa su se pored naziva pesama ovog puta našla imena kao što su Travis Scott, André 3000, ROSALÍA, Moses Sumney i Metro Boomin. Tako, numera “Mile High” dokaz je da je Blejk spreman da o emocijama govori na nešto urbaniji način i uz trap ritam, a duet sa španskom pevačicom osim samog naziva, deli i radnju sa predstavom “Barefoot in the Park”, iza koje stoji legendarni scenarista Nil Simon.

“Assume Form” najavljen je u maju prvim singlom sa albuma, emotivnom i vrlo ličnom baladom “Don’t Miss It”, a za april ove godine zakazana je turneja u Ujedinjenom Kraljevstvu, na kojoj će Blejk otpevati sve albumom obuhvaćene numere.

Izdanje “Assume Form” je u Srbiji dostupno preko servisa Deezer i Google Play.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime