SOLSTAFIR 22. marta u Novom Sadu, ali na drugoj lokaciji

0
39
Photo: Promo
Photo: Promo

Black metal bend Solstafir siže 22. marta u Novi Sad ali će koncert biti održan na novoj lokaciji.

Pošto su Islanđani za ovu priliku spremili specijalni set koji uključuje i akustične instrumente, nastup će biti održan u unikatnom prostoru MKC Petefi Šandor koji odiše retro duhom koji perfektno odgovara ovoj post rok atrakciji.

Priča benda Solstafir počela je još 1995. godine kada je krenuo na putovanje po underground black metal krugovima u kojima je boravio narednu deceniju i krčio put ka sve široj bazi fanova.

Pravi proboj na međunarodnu muzičku scenu bio je 2009. godine posle objavljivanja albuma “Kold” koji im je omogućio pojavljivanje u najpoznatijim metal časopisima, kao i radio i TV stanicama širom sveta.

U naredniom periodu bend je kreirao upečatljiv i originalan stil pa danas sa aktuelnim albumom “Berdreyminn” bez ustručavanja može da se kaže da stoji rame uz rame sa najcenjenijim i najjačim imenima post rock/metal scene.

Solstafir/ Photo: Promo
Solstafir/ Photo: Promo

– Posle njihovog premijernog i rasprodatog pojavljivanja u Beogradu 2017. godine, fanovi nas neprestano ispituju kada se bend vraća u našu zemlju. Verujemo da je ova objava konačno zadovoljavajući odgovor – poručili su organizatori MM Concerts i SKCNS.

Cene ulaznica za koncert benda Solstafir u Novom Sadu iznose:
– 2.000 dinara – pretprodaja
– 2.500 dinara – na dan koncerta

I još par bitnih informacija -sve kupljene ulaznice ne moraju da se menjaju već iste važe i za novu lokaciju, a oldschool štampane ulaznice koje se prodaju u Mungosu i Felixu ostaće sa podacima od prethodne lokacije do održavanja koncerta.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime