ISTINA JE MOŽDA STVARNO “NEGDE TAMO”… Džilijan je jurila vanzemaljce, a sad je postala doktorka za “one” probleme

0
37
Džijilan Anderson/Photo: facebook@GillianAnderson
Džijilan Anderson/Photo: facebook@GillianAnderson

Posle ganjanja vanzemaljaca, rešavanja misterioznih slučajeva i istraživanja paranormalnih fenomena, zvezda kultne naučnofantastične drame “Dosije X” Džilijen Anderson uplovila je u nove vode. Od petka, 11. januara, na internet platformi Netflix, u seriji “Seksualno obrazovanje” gledamo je u ulozi psihoterapeutkinje, koja rešava intimne probleme pacijenata i “švrlja” po spavaćim sobama zaljubljenih parova.

Zapravo, ovo je priča o tinejdžerskim mukama i odrastanju, a glavni dasa je Otis Tompson koji ima sreću da mu je majka stručnjak za “one” probleme.

Džijilan Anderson/Photo: facebook@GillianAnderson
Džijilan Anderson/Photo: facebook@GillianAnderson

Komedija “Seksualno obrazovanje” na iskren i duhovit način obrađuje temu modernog shvatanja mladalačkog doba, odnose prema prijateljstvu, vezama, intimnom zbližavanju, identitetu, ljubavi… Radnja smeštena u fiktivnom gradu Murdejlu, a u potpunosti snimljena u Velsu, spakovana je u osam epizoda kroz koje će nas voditi 21-godišnji glumac Ejsa Baterfild, poznat po ulozi u ratnoj drami “Dečak u prugastoj pidžami” (2008) i avanturističkom filmu “Igo” (2011).

Sudeći prema prvim reakcijama gledalaca, specijalni agent FBI Dejna Skali lepo se snašla na novom zadatku. Posle 11. nastavka megapopularne serije iz devedesetih, koji se prikazivao prošle godine na Foxu, Andersonova je odenula beli mantil i počela za promenu da se zanima za probleme Zemljana. Možda je shvatila da istina nije “negde tamo”.

https://www.youtube.com/watch?v=LIl0MtMQep8

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime