Home»Film»UŠAO U “ELTON MOD”… Objavljene nove fotografije Tarona Egertona kao Eltona Džona u filmskoj biografiji “Rocketman”

UŠAO U “ELTON MOD”… Objavljene nove fotografije Tarona Egertona kao Eltona Džona u filmskoj biografiji “Rocketman”

3
Shares
Pinterest Google+
Taron Egerton/Photo: Twitter Rocketman
Taron Egerton/Photo: Twitter Rocketman

Da je po pitanju biografskog filma o Eltonu Džonu urađen sjajan posao s kastingom Tarona Egertona, potvrđuje nova fotka potpune transformacije u pop ikonu.

Objavljene su nove fotografije iz predstojećeg filma “Rocketman” o životu i delu Ser Eltona Džona, koga, ovom prilikom, čini se sjajno tumači mladi velški glumac Taron Egerton. Inače, novi muzički biografski film koji će pokriti uspon Eltona Džona, i to najviše u periodu 70-ih (slično kao i “Bohemian Rhapsody”) u bioskopsku distribuciju stiže već 31. maja.

 

Na najjasnijoj fotografiji koja je objavljena do sada, Egerton pozira u punom “Elton moodu”, s belom kožnom jaknom ukrašenom perjem, majicom s dekolteom i “buba” sunčanim naočarima. Fotka će se inače koristiti i kao novi promo poster filma.

 

Produkcija je do sada već objavila dve fotografije Egertona kao Eltona Džona, jednu koja je pokrila njegov legendarni nastup na Dodger Stadiumu u Los Anđelesu 1975. godine kao i jednu iz muzičkom studiju, a objavljen je i jednominutni “teaser-trailer” filma.

 

Interesantno je da je reditelj Dekster Flečer koji je, posle odlaska Brajana Singera s rediteljske stolice, režirao i “Bohemian Rhapsody”. U filmu se, uz Egertona, pojavljuje i Džejmi Bel kao dugogodišnji Eltonov partner Berni Topin, kao i Brajs Dalas Hauard kao Eltonova majka.

HL/Izvor: ravnododna.com

Previous post

HAJDEMO KOD MENE DA SLUŠAMO PLOČE... Objavljena lista najprodavanijih vinilnih izdanja 2018.

Next post

Kontrabasista Đorđe Stijepović s meksičkom grupom Molotov osvojio svet...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *