NAJBOLJE S JUŽNE PRUGE… Niški Novembar s prijateljima u Elektropioniru… poslednji put

0
95
Oglasi
Novembra/Photo: facebppk@novembarband
Novembar/Photo: facebook@novembarband

Na koncertu u subotu, 19. januara, niška grupa Novembra, čiji je jedan od osnivača bio kultni, nedavno preminuli Goran Kostić Kosta, predstaviće istoimeni poslednji album svirkom u beogradskom Elektropioniru i najverovatnije se oprostiti od publike koja ih je verno pratila više od 25 godina.

Na vokalima sa bendom će nastupiti Petko Slaveykov, vokal bugarskog Daily Noise Cluba, Silvestar Mrak, vokal i gitarista bendova Grupa Tvog Života i Gužva u 16-ercu, kao i Radule, gitarista i vokal Atheist rapa.

Elektropionir, plakat
Elektropionir, plakat

Podrška ovom događaju biće novosadski SNB, koji takođe promoviše svoj novi album “Brzopletost”.

SNB/ Photo: Promo
SNB/ Photo: Promo

Niška grupa Novembar postoji od 1992. godine, a već naredne snimaju album “Deguelo”, koji će 1994. biti objavljen za etiketu No Man’s Land. Sledeći, drugi po redu album Novembra “Blues južne pruge” pojavljuje se početkom 1997. godine u izdanju Radio B92. Treći album “Licem prema zemlji” snimaju u septembru 1999. u studiju “Matrix” u Novom Sadu, a objavljuje ga SIIC – Niš.

Na najavi koncerta na Facebook stranici Elektropionira piše – “poslednji put”, uz tužni smajli… Da li je zaista poslednji put?

HL

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime