Posle silnih obećanja o novom albumu, Megadeth za 11. januar spremaju “veliku vest”

0
73
Megadeth/ Photo: Facebook @Megadeth
Megadeth/ Photo: Facebook @Megadeth

Trash metal legende već neko vreme rade na svom 16. studijskom albumu, a čini se da su sada konačno spremni za novu veliku objavu.

Naime, Dejv Mastejn nedavno ja izjavio kako neko vreme neće biti aktivan na društvenim mrežama jer želi da se u potpunosti posveti radu na Megadethovom šesnaestom albumu. U novembru je objavljen snimak novog bubnjara koji izvodi novu pesmu, a u pozadini se može čuti i novi rif. Predstojeće studijsko izdanje ujedno će biti prvo na kojem će svoj doprinos dati bubnjar Dirk Verburen, koji se bendu priključio 2016.

Najnovijim objavljenim teaserom bend je odlučio da ponovo zahukta atmosferu na službenim profilima: pod naslovom “11. januar” na Twitteru benda je objavljen video od 15 sekundi u kojem se uz vintage animaciju pojavljuje rif iz pesme “Take No Prisoners” s albuma “Rust in Peace”. Bilo da je reč o novoj pesmi ili nekoj velikoj najavi, Megadeth svakako nešto kuvaju, a za manje od nedelju dana znaćemo i o čemu je reč.

 

Ova godina biće prilično aktivna za Megadeth. Osim najavljenog albuma, u martu kreću na zajedničku turneju s Ozijem Ozbornom. Da, Ozi je ipak i dalje na turnejama, a reč je o severnoameričkom delu turneje nazvane “No More Tours 2”. Posle toga, Megadeth kreću na još jednu veliku turneju, “MegaCruise”. Početak “plovidbe” zakazan je za 13. oktobar u Los Anšelesu, a pridružiće im se i Anthrax, Testament, DragonForce, Overkill i mnogi drugi.

HL/Izvor: mixer.hr

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime