Home»Muzika»The Raconteurs potvrdili… Novo izdanje pratiće i velika svetska turneja posle 10 godina pauze

The Raconteurs potvrdili… Novo izdanje pratiće i velika svetska turneja posle 10 godina pauze

2
Shares
Pinterest Google+
The Raconteurs /Photo: Facebook@theraconteurs
The Raconteurs /Photo: [email protected]

Krajem leta, vest da Džek Vajt i njegovi The Raconteurs spremaju novo studijsko izdanje oduševila je mnoge. Ono što fanove raduje još više je potvrda da bend kreće na turneju sledeće godine.

Vest je na svom Twitter profilu potvrdio pevač Brendan Brenson, ali zasad osim pojedinih nastupa u aprilu nisu potvrđeni konkretni datumi turneje. Iako su se 2011. ujedinili za nekoliko nastupa, The Raconteurs nisu bili na turneji već deset godina.

 

Danas je ovo izdanje najavljeno s prva dva singla “Sunday Driver” i “Now That You’re Gone” koje možete da poslušate u nastavku. Iako se novo izdanje očekuje tek negde tokom 2019., ove dve pesme biće objavljene kao singlovi zajedno s planiranim reizdanjima.


The Raconteurs, rok bend koji uz Vajta, jednog od najuticajnijih rok muzičara 21. veka, čine Brendan Benson, Džek Lorens i Patrik Keler, iza sebe ima dva hvaljena studijska izdanja, a najavljeni album biće prvo izdanje benda posle albuma “Consolers of the Lonely” iz 2008. Upravo ove godine poslednje izdanje slavi svoju 10. godišnjicu objave koju će The Raconteurs proslaviti reizdanjem albuma na posebnom, dvostrukom bakrenom vinilu uz koje će se naći i 7″ singl s dve pesme s novog albuma. Dvostruki LP će biti predstavljen preko Third Man Records.

HL/Izvor: mixer.hr

Previous post

DOBAR TAJMING DA SE OVIH REČI SETIMO... Ovako je čika Duško Radović čestitao Novu godinu

Next post

"Mama" Harija Potera "teška je" - milijardu dolara... a ovo je spisak 10 najbogatjih pisaca na svetu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *