Californication… Majk Tajson na svom ranču pokreće “kanabis muzički festival”

0
29

Festival je, prigodno, poneo ime – Kind Music Festival.

Kind Music Festival, plakat
Kind Music Festival, plakat

Majk Tajson progovorio je o svom velikom projektu – pokretanju novog muzičkog festivala orijentisanog na uživanje kanabisa, a koji bi svoje prvo izdanje trebalo da doživi naredne godine. Za sada je poznato da će država susreta biti, naravno Kalifornija, i to u Desert Hot Springsu, na Tajsonovom ranču. Festival je opisan kao otvoren za sve uzraste i u potpunosti pod zakonskim regulativama po pitanju uživanja kanabisa države Kalifornija.

Ranč inače ima 420 hektara, a festival će isporučiti i luksuznije opcije festivalskog iskustva kao što su glamping ali i bliže upoznavanje s uzgojem i obrađivanjem marihuane.

Prvi dan festivala zakazan je za 23. februar 2019. a prvo festivalsko ime biće najavljeno već za nekoliko dana, 2. januara.

https://www.youtube.com/watch?v=H4trk7B_aNk

Kako se navodi u saopštenju za medije festival će uživati privilegiju da bude “prvi muzički festival otvoren za sve uzraste, a koji prihvata nadograđene zakone države Kalifornije po pitanju regulacije kanabisa i uživanja alkohola za osobe starije od 21. godine. Takođe, prema zakonima koji stupaju na snagu 2019. festival neće prodavati proizvode od kanabisa na lokaciji održavanja festivala”.

HL/Izvor: ravnododna.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime