Ono kad se dobro provedu i publika i bend… Let3 ozbiljno dobro “provozao” SubBeerni centar

0
142
Let 3/ Photo: Aleksandar Milovanović

Riječki alternativni rock bend Let 3 u petak uveče pružio je nezaboravan performans u beogradskom klubu SubBeerni Centar. Društvo im je pravio multižanrovski bend MAiKA.

Maika/ Photo: Aleksandar Milovanović
Maika/ Photo: Aleksandar Milovanović

MAiKA je ove godine objavio svoj debitantski album “Balkannibalism” i za  koji, ako ga već niste čuli, vredi odvojiti vreme. Bend jednostavno gori od energije na sceni i takođe imaju atipičan sastav sa harmonikom, bas gitarom i bubnjevima i dva vokala. Pored pesama sa svog prvog albuma za kraj su predstavili nove pesme i definitivno je pred bendom svetla budućnost.

“Podzemlje” Cetinjske 15, se polako napunilo i sve je bilo spremno za Let 3. Pokušavam da smislim pravu reč koja najbolje opisuje njihov nastup ali sve se na kraju svodi na – “ludo”.

Bend je izašao na scenu u kožnim jaknama ukrašenim ni manje ni više barbikama i u ženskim helankama, a za njima i pevač Zoran Prodanović Prlja u kostimu kostura od tri metra. Fenomenalna uvertira za jedan koncert za pamćenje. Kao i uvek, humora nije manjkalo, kao ni hitova. Nizali su se jedan za drugim a onda je na red došlo čuveno “Dete u vremenu” kombinaciju Šabana Šaulića i Deep Purplea. Nije bilo dovoljno da je čujemo jednom, pa su je odmah ponovili.

Prlja je u jednom trenutku na binu izneo perje koje je ubrzo letelo svuda unaokolo, a zatim je usledila pesma “Izgubljeni” a na binu su izneli ogromne kartone pomoću kojih su odbrojavali stih “Jedan, dva, tri, četiri, izgubljeni ima vas još”.

Za kraj su sačuvali pesmu “Riječke pičke”. Bend je ispraćen uz ovacije a definitivno je da su se i oni proveli dobro, barem koliko i publika.

HL/Aleksandar Milovanović

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime