Home»Muzika»Ono kad se dobro provedu i publika i bend… Let3 ozbiljno dobro “provozao” SubBeerni centar

Ono kad se dobro provedu i publika i bend… Let3 ozbiljno dobro “provozao” SubBeerni centar

3
Shares
Pinterest Google+

Riječki alternativni rock bend Let 3 u petak uveče pružio je nezaboravan performans u beogradskom klubu SubBeerni Centar. Društvo im je pravio multižanrovski bend MAiKA.

Maika/ Photo: Aleksandar Milovanović
Maika/ Photo: Aleksandar Milovanović

MAiKA je ove godine objavio svoj debitantski album “Balkannibalism” i za  koji, ako ga već niste čuli, vredi odvojiti vreme. Bend jednostavno gori od energije na sceni i takođe imaju atipičan sastav sa harmonikom, bas gitarom i bubnjevima i dva vokala. Pored pesama sa svog prvog albuma za kraj su predstavili nove pesme i definitivno je pred bendom svetla budućnost.

“Podzemlje” Cetinjske 15, se polako napunilo i sve je bilo spremno za Let 3. Pokušavam da smislim pravu reč koja najbolje opisuje njihov nastup ali sve se na kraju svodi na – “ludo”.

Bend je izašao na scenu u kožnim jaknama ukrašenim ni manje ni više barbikama i u ženskim helankama, a za njima i pevač Zoran Prodanović Prlja u kostimu kostura od tri metra. Fenomenalna uvertira za jedan koncert za pamćenje. Kao i uvek, humora nije manjkalo, kao ni hitova. Nizali su se jedan za drugim a onda je na red došlo čuveno “Dete u vremenu” kombinaciju Šabana Šaulića i Deep Purplea. Nije bilo dovoljno da je čujemo jednom, pa su je odmah ponovili.

Prlja je u jednom trenutku na binu izneo perje koje je ubrzo letelo svuda unaokolo, a zatim je usledila pesma “Izgubljeni” a na binu su izneli ogromne kartone pomoću kojih su odbrojavali stih “Jedan, dva, tri, četiri, izgubljeni ima vas još”.

Za kraj su sačuvali pesmu “Riječke pičke”. Bend je ispraćen uz ovacije a definitivno je da su se i oni proveli dobro, barem koliko i publika.

HL/Aleksandar Milovanović

Previous post

COMEBACK... Saša Novak, bivši gitarista Psihomodo popa, promovisao solo album "Ja sam tu"

Next post

DOBAR TAJMING DA SE OVIH REČI SETIMO... Ovako je čika Duško Radović čestitao Novu godinu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *