Home»Muzika»Novi Sad slavi titulu Omladinske prestonice Evrope 26. januara uz svetske i regionalne muzičke zvezde

Novi Sad slavi titulu Omladinske prestonice Evrope 26. januara uz svetske i regionalne muzičke zvezde

2
Shares
Pinterest Google+
Jax Jones/Photo: Facebook@Jax Jones
Jax Jones/Photo: [email protected] Jones

“Vreme je za proslavu! 26. januara uz svetske i regionalne muzičke zvezde Novi Sad slavi titulu Omladinske prestonice Evrope!”, stoji u pozivu na službenom Facebook eventu.

Na party u veliku dvoranu SPENS-a stiže jedna od najaktuelnijih zvezda današnjice Jax Jones, vlasnih hitova kao što su “You Don’t Know Me”, “House Work”, “Instruction”, “Breathe”, “I Got U” i “Yeah Yeah Yeah”. Jaxa Jonesa smo imali prilike da slušamo na Exit Festivalu upravo u Novom Sadu ove godine. Osim njega stiže i superpopularni francuski DJ duo Ofenbach koji je ove godine bio na Sea Star festivalu u Umagu i dokazao svoj epitet jednog od najboljih evropskih DJ-a današnjice.

Listu DJ-eva zatvara svetski hitmejker i trenutno najslavniji turski DJ Mahmut Orhan. Svi pamtimo njegov prvi veliki hit “Feel” koji je zarazio i naš region, a tu su i “Save Me”, “6 Days”, “Game of Thrones” koji će sigurno biti deo njegove playliste. Njegovi spotovi prelaze brojku više od pola milijarde pregleda na YouTubeu.

Listi muzičara pridužiće se i regionalne zvezde, a prvo ime je grupa Van Gogh, jedna od najboljih rock grupa današnjice koja je iznedrila brojne hitove poput “Neko te ima noćas”, “Za godine tvoje”, “Ludo luda”, “Anđele moj brate”, “Šta ako?”, “Brod od papira” i “Opasan ples”.

Van Gogh/Photo; facebook@musicvangogh
Van Gogh/Photo; [email protected]

Na pozornicu u SPENS-u stupiće i muzičari u usponu ili buduće muzičke zvezde Marko Louis, dobro poznati beogradski kantautor koji je osvojio srca širom regiona, kao i Helem Nejse, sarajevski bend poznat po energičnim nastupima i britkim tekstovima, ali i saradnjom s Louisom.

Ulaz na ovu proslavu je besplatan uz obaveznu prethodnu registraciju OVDE.

Previous post

POČELA REVOLUCIJA? Svi su poludeli za filmom u kojem sami birate šta će se događati

Next post

Kijanu Rivs želi da glumi Vulverina... Producenti, šta čekate?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *