Home»Film»Kijanu Rivs želi da glumi Vulverina… Producenti, šta čekate?

Kijanu Rivs želi da glumi Vulverina… Producenti, šta čekate?

2
Shares
Pinterest Google+
Kijanu Rivs/Photo: Promo John Wick
Kijanu Rivs/Photo: Promo John Wick

Hju Džekmen učinio je ulogu Vulverina sinonimom za svoj sopstveni lik i pitanje je hoće li se ikada otarasiti tog imidža. Teško nam je da zamislimo bilo koga drugog da glumi Vulverina, ali ako želimo da i dalje gledamo njegove avanture na filmu, moraćemo da prigrlimo nekog drugog glumca u koži ovog supeheroja jer je Džekmen otišao u penziju – barem što se tiče najpopularnijeg pripadnika X-Mena.

Kijanu Rivs je ranije komentarisao kako bi rado glumio Vulverina ili Betmena, a u intervjuu za ScreenGeek su ga podsetili na to i priupitali koga bi radije glumio od ta dva superjunaka.

– Radije bih glumio Vulverina – odgovorio je slavni glumac.

Da, i to je taj citat dovoljan za opravdavanje postojanja ovog članka.

To bi, ustvari, bilo fantastično. Neki kažu da možda nema glumački raspon kao Džekmen (mi se baš ne slažemo – nap. HL), ali Rivs je jedna od najsimpatičnijih holivudskih zvezda i nema sumnje da bi se snašao u ovoj ulozi sasvim dobro.

Inače, Kijanu će dati glas i jednom od likova u predstojećem nastavku Toy Story, a posle dodatno zacementiranog statusa akcione zvezde s Džonom Vikom – nadamo se da će se neko od producenata setiti ovog momka s Havaja i ponuditi mu ulogu mutanta sa zulufima.

HL/Izvor: idesh.net

Previous post

Novi Sad slavi titulu Omladinske prestonice Evrope 26. januara uz svetske i regionalne muzičke zvezde

Next post

COMEBACK... Saša Novak, bivši gitarista Psihomodo popa, promovisao solo album "Ja sam tu"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *