Home»Muzika»Sia fanovima otkrila da radi na novom albumu i mjuziklu

Sia fanovima otkrila da radi na novom albumu i mjuziklu

3
Shares
Pinterest Google+
Sia/ Photo: Facebook @SiaMusic
Sia/ Photo: Facebook @SiaMusic

Sia Kate Isobelle Furler – ili samo Sia, osim što je poznata po svojim sjajnim pop hitovima donedavno je bila poznata i kao “ona kojoj se nikad ne vidi lice”. Ova poznata i talentovana muzičarka poslednjih godina piše pesme za sve velike pop zvezde današnjice, zarađuje milione dolara, režira filmove, a sledeće godine mogla bi da se vrati u studio i počasti nas novim izdanjem.

Sia je vest o novom albumu otkrila fanovima na svom Twitter profilu. Na sam Božić jedan od fanova zamolio je muzičarku da otkrije planove.

– Sledeće godine objavljujem album i prateći mjuzikl koji sam sama napisala i režirala. Stiže puno zanimljvih stvari! – kratko je odgovorila Sia i razveselila obožavaoce.

 

Njen poslednji album “This Is Acting” objavljen je pre dve godine, a kako je naknadno otkriveno, hitovi koji su se na njemu našli bili su ponuđeni najvećim pop zvezdama poput Adel, Bijonse i Rijani, ali kako su odbijeni, Sia je odlučila da ih sama objavi.

Ove godine Sia se u udružila s drugim popularnim imenima u supergrupi LSD, sarađivala s Doli Parton, kao i kompnovala pesme za soundtrack filma “Vox Lux” s Natali Portman.

HL/Izvor: mixer.hr

Previous post

Vibrator u Rikverc... a muzika u petu brzinu: Pankerke (konačno) imaju novi album

Next post

Beogradski rok bend Pacifik objavio singl "Tvoj dlan"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *