Home»Muzika»Kanda kodža i Nebojša na prazničnoj mini turneji… Finale 1. januara u SubBeernom centru, a mi jednom od vas poklanjamo dve ulaznice

Kanda kodža i Nebojša na prazničnoj mini turneji… Finale 1. januara u SubBeernom centru, a mi jednom od vas poklanjamo dve ulaznice

4
Shares
Pinterest Google+
Kanda kodža i Nebojša/Photo: Promo
Kanda kodža i Nebojša/Photo: Promo

Kultni beogradski bend Kanda kodža i Nebojša rešio je da bude baš vredan za vreme novogodišnjih praznika. Seriju koncerta započeli su u Smederevu, a  29. decembra bend će da nastupi u Bulevar Books knjižari u Novom Sadu.

Privilegiju da slušaju KKN u najluđoj noći imaće Kragujevčani na gradskom trgu kod krsta, a novogodišnju seriju koncerata završiće sada već tradicionalno 1. januara u beogradskom Subeernom centru.

– 3. januara 2006. svirali smo u klubu Plastik i bio je to prvi od dvadesetak koncerata koje smo odsvirali te godine. Krajem te 2006. odlučili smo da probamo da ponovimo to iskustvo i početkom 2007. Odziv publike je bio takav da smo od tada prvi dan, bolje rečeno prvu noć, svake nove godine provodili na sceni Akademije, potom Gun Cluba, Perona, Mikser Housea. Na samom početku ove godine, tradiciju smo nastavili u Subeernom Centru, a ona se na istom mestu nastavlja i 1. januara 2019. – poručili su iz benda.

Početak koncerta zakazan je za 22:00 časa. Cena ulaznice iznosi 1.ooo dinara (pretprodaja) dok će na dan koncerta, na ulazu u klub, biti 1.200 dinara.

I još nešto – poklanjamo dve ulaznice prvom ko ostavi komentar na portalu!

Previous post

Bitipatibi imaju novi spot... Sanjajte uz "Sanjara"

Next post

Scorpions predstavili svoje rock and roll piće... viski, naravno

0

  1. Vladimir Sljukic
    31/12/2018 at 12:19 pm — Reply

    Bio bih veoma zahvalan ukoliko bih dobio karte

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *